Ziare.com

Bogdan Chiritoiu: Mecanismul de sprijin pentru energia regenerabila, un fiasco

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 13:32

   

Bogdan Chiritoiu: Mecanismul de sprijin pentru energia regenerabila, un fiasco
Legea care stabileste mecanismele de sprijin pentru energiile regenerabile este un fisco, deoarece nu se aplica nici in prezent, desi a fost elaborata in 2008, sustine Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Potrivit spuselor sale, mai intai trebuie obtinut avizul Comisiei Europene, apoi trebuie promulgata legea, relateza Ziarul Financiar.

"Nu este normal sa ai o lege din 2008, dar sa nu o aplici nici pana in 2011. Nu sunt foarte mandru de legea 220, care poate fi considerata un mare fiasco pentru autoritatile romane", a spus presedintele Consiliului Concurentei.

Chiritoiu a adaugat ca principala ingrijorare a autoritalor europene sunt legate de faptul ca legea ar fi prea "generoasa" cu investitorii in domeniul energiei regenerabile, prin mecanismul certificatelor verzi.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 954 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor