Ziare.com

Companii straine, interesate de energiile regenerabile din Romania

Luni, 02 Mai 2011, ora 21:38

   

Companii straine, interesate de energiile regenerabile din Romania
Companii din Italia, Spania, Olanda si Ungaria vor fi prezente la RoEnergy South-East Bucuresti 2011, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii.

Evenimentul se va desfasura in zilele de 7,8,9 iulie 2011, la Palatul National al Copiilor Bucuresti.

Pe parcursul celor trei zile ale tagului RoEnergy Bucuresti 2011 vor avea loc conferinte, in cadrul carora vor fi sustinute si cateva lucrari in premiera nationala, precum: Activitatea auditorului energetic pentru cladiri, Parcul Tehnologic pentru Energii Alternative Timisoara, RENREN - Retea regionala de promovare a energiilor din surse regenerabile, Biomasa din agricultura - importanta sursa regenerabila nefolosita, Softul de evaluare "Kogaion v1.05", Rentabilitatea comparativa a investitiilor in fotovoltaic si eolian, Legislatie si reglementari in domeniul energiilor regenerabile.

Intreaga manifestare - expozitie si conferinte - acopera aproape toate domeniile energiilor regenerabile si al eficientei energetice in constructii incepand de la fotovoltaic, eolian pana la solutii inteligente de constructii, atat pe partea de tehnologii si produse cat si pe cea a finantarilor si consultantei.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Citeste mai mult despre Companii din Italia, Spania si Olanda interesate de energiile regenerabile din Romania pe Roenergy.eu

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1293 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor