Ziare.com

RoEnergy 2011: De la independenta energetica la motoare care merg cu ulei

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 13:56

   

RoEnergy 2011: De la independenta energetica la motoare care merg cu ulei
Pe 7 iulie 2011, in prima zi a targului international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii ce se va desfasura la Palatul National al Copiilor, vor avea loc doua conferinte.

Prima conferinta va avea ca tema energia solara in Romania, fiind organizata in parteneriat cu Asociatia Patronala Surse Noi de Energie (SUNE). Cea de-a doua conferinta va dezbate bioenergia in Romania si este realizata in colaborare cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Bucuresti.

In cadrul primei conferinte se vor prezenta tehnologii privind producerea energiei utilizand sursa solara in constructii, printr-o o serie de aspecte practice, aratate de catre specialisti practicieni. Conferinta este defalcata pe trei sesiuni: Eficienta energetica si auditul energetic, Energii regenerabile in vestul tarii, promovare si investitii, Sisteme fotovoltaice - cum sa crestem eficienta energetica.

In ceea ce priveste conferinta Bioenergia in Romania, vom asista la teme de maxim interes din domeniul biomasei, biocombustibilului si biogazului. Lucrarile sunt prezentate de catre oficiali din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, cadre academice de la Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Bucuresti, consilieri Asociatia Forestierilor din Romania (ASFOR).

Citeste mai mult pe RoEnergy

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1034 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor