Ziare.com

Targ international de energii regenerabile la Bucuresti

Marti, 10 Mai 2011, ora 08:33

   

Targ international de energii regenerabile la Bucuresti
RoEnergy, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, ce va avea loc in perioada 7-9 iulie 2011, la Palatul Copiilor din Bucuresti, va gazdui companii de marca din tari precum Italia, Spania, Olanda, Finlanda si Ungaria.

Conform Grupului de lucru pentru Energie al Consiliului Investitorilor Straini (CIS), din intentiile concrete exprimate de companiile care doresc sa-si dezvolte afaceri in domeniul energiilor regenerabile, rezulta ca in Romania exista un potential de minim 5 miliarde de euro, bani care ar putea fi investiti in tara noastra in urmatorii 3 ani.

Investitii pot fi facute in toate domeniile energiilor regenerabile, atat pe partea de productie (incepand de la biomasa, biogas, biocombustibili, energie eoliana, solutii de constructii, case pasive cu consum redus de energie, pompe de caldura, solar/ fotovoltaic, etc), cat si in sfera retelei de servicii/comercializare (distributie, co-generare, pana la tehnologii de reabilitare, incalzire etc).

RoEnergy este singurul targ de energii regenerabile din Romania care ofera gratuit estimari ale potentialului energetic, efectuate de catre cercetatori, cadre didactice, parteneri RoEnergy (fotovoltaic, eolian, biomasa, biogas).

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Citeste mai mult despre RoEnergy 2011 si pe Roenergy.eu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1149 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor