Ziare.com

Zeci de companii straine, la targul energiilor regenerabile din Bucuresti

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 14:32

   

Zeci de companii straine, la targul energiilor regenerabile din Bucuresti
Sala Palatului din Bucuresti va gazui, intre 24 si 26 noiembrie, cel mai mare targ din Romania dedicat energiilor regenerabile si eficientei energetice in constructii.

La Renexpo South-East Europe vor veni zeci de expozanti din Austria, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Spania, Cehia si Romania si vor expune cele mai noi tehnologii din domeniul energiilor regenerabile, de la pompe de caldura pana la sisteme complete pentru case pasive.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, si directorul general al Directiei Generale Politici Agricole, Daniela Giurca, vor participa la deschiderea evenimentului, anunta Green Report.

De asemenea, vor fi organizate conferinte pe tema microhidrocentralelor, a energiei solare, eoliene, oferind expozantilor posibilitatea de a gasi parteneri de afaceri specializati.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

In cadrul evenimentului va avea loc si o conferinta intitulata "Provocari ale retelelor electrice inteligente in Romania", organizata in parteneriat cu Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1359 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor