Ziare.com

RCS-RDS, miscare - surpriza: investeste in energie solara

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 20:52

   

RCS-RDS, miscare - surpriza: investeste in energie solara
Compania RCS-RDS se lanseaza pe piata energiei solare, demarand in acest sens mari proiecte care o va ajuta sa produca curent necesar propriei functionari.

Totodata, un alt scop al companiei este acela de a face profit dupa tranzactionarea certificatelor verzi, informeaza Bihoreanul. Costurile acestora se ridica intre 27 si 55 de euro.

Astfel, firma a cumparat proiectul unui parc solar din satul bihorean Gepiu, al carui autor este compania locala Novitas Electo. Proiectul a fost cumparat la cheie de RCS-RDS, cu toate autorizatiile.

Parcul de panouri solare are o putere de 4 MW, iar productia unui megawatt ar putea costa cel mult un milion de euro.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Suprafata parcului este de 113.700 de metri patrati, iar in cadrul proiectului sunt incluse aproape 12.000 de panouri fotovoltaice.

Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari, mai are inca alte sase proiecte solare cumparate doar in anul 2013, productia totala fiind de 23,4 MW.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1620 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor