Campania de mediu care iti ofera un plus la CV

Vineri, 11 Martie 2016, ora 15:26
2956 citiri
Campania de mediu care iti ofera un plus la CV
Foto: Green Endorsement

Persoanele care iubesc mediul si vor sa isi imbunatateasca si CV-ul pot lua parte la o noua campanie in urma careia pot obtine certificatul Green Endorsement, recunoscut de unele companii din tara.

"Publicis Groupe Romania lanseaza, impreuna cu initiativa 'Plantam fapte bune in Romania' si peste 30 de companii, campania Green Endorsement, sustinuta de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

Voluntarii participanti la actiunea de impadurire nationala organizata de 'Plantam fapte bune in Romania' vor primi, incepand cu aceasta luna, certificatul Green Endorsement recunoscut de cele mai mari companii din tara", potrivit unui comunicat remis, vineri, Ziare.com.

Certificatul Green Endorsement poate fi un plus la CV, pentru cei care doresc un loc de munca. Acesta "dovedeste calitati importante pe care orice companie si le-ar dori de la angajatii sai. Deja peste 30 de companii multinationale si alti jucatori importanti din economia romaneasca acorda formal atentie voluntariatului in analiza profilului candidatului", se precizeaza in comunicat.

Prin noua campanie se doreste crearea unei legaturi intre viitorul mediului inconjurator si viitorul profesional al tinerilor, in incercarea de a-i face pe oameni sa fie mai putin preocupati de viata personala si de cariera, dar sa acorde mai multa importanta naturii.

In functie de cat de mult se vor implica in campanie, voluntarii vor primi un certificat Green Endorsement Basic sau Green Endorsement Pro.

"Certificatul Green Endorsement este un statement, o incurajare a tinerilor sa investeasca in viitorul Romaniei, investind in acelasi timp in viitorul lor. Publicis Groupe Romania este promotorul acestui amplu proiect in care speram sa se implice pe viitor cat mai multe companii din Romania si sa reusim, astfel, sa atragem atentia asupra importantei voluntariatului in viitorul tinerilor.

Atat angajatorii, candidatii, cat si institutiile statului trebuie sa constientizeze ca situatia padurilor din Romania este critica si trebuie sa luam atitudine inainte sa fie prea tarziu", a declarat Teddy Dumitrescu - Country Chairman, Publicis Groupe Romania.

Prima actiune din campanie are loc pe 19 martie, in judetele Giurgiu, Valcea, Timis, Buzau si continua pe 26 martie in judetul Iasi.

Voluntarii care vor sa participe si la organizare se pot inscrie AICI, iar voluntarii care vor planta copaci AICI.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#campanie mediu Green Endorsement, #certificat Green Endorsement, #Plantam fapte bune in Romania , #proiecte mediu