Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Incalzirea cu Panouri Radiante cu Infrarosu. Incalzirea viitorului

Joi, 13 August 2015, ora 11:16
4518 citiri
Incalzirea cu Panouri Radiante cu Infrarosu. Incalzirea viitorului
Foto: panouri-radiante-infrarosii.ro

Ca urmare a angajamentului Romaniei fata de Comisia Europeana si Fondul Monetar International de a elimina in perioada urmatoare preturile reglementate in sectorul gazelor naturale, se anunta scumpiri ale gazelor pentru consumatorii casnici de la 53 lei/MWh la 60 lei/MWh, din luna iulie a acestui an, la 66 lei/MWh in 2016, la 72 lei/MWh lei in 2017 si la 78 lei/MWh in 2018.

Astfel, achizitionarea unui sistem de incalzire pe baza de energie electrica reprezinta solutia ideala pentru viitor, mai ales in zilele noastre, cand au aparut sisteme revolutionare de incalzire pe baza de energie electrica, cum sunt panourile radiante cu infrarosu.

Avand la baza un principiu de functionare diferit de incalzirea clasica, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu a generat foarte multe discutii contradictorii.

Oameni din toate categoriile sociale si-au dat cu parerea despre panourile radiante cu infrarosu, unii in tema, altii pe langa, dintre care unii le-au apreciat la adevarata lor valoare, iar altii au dat cu ele de pamant.

Dar, cei care au ceva cunostinte in domeniu si inteleg asa cum trebuie principiul de functionare al panourilor radiante cu infrarosu nu au cum sa spuna ceva rau despre ele.

Incalzire economia si sanatoasa, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu este considerata una dintre cele mai potrivite solutii de incalzire pentru viitor.

Principiul de funcitonare al panourilor radiante cu infrarosu

Panourile radiante cu infrarosu au la baza un principiu de functionare asemanator principiului prin care Soarele incalzeste Pamantul, actionand in mod direct asupra obiectelor din incapere si indirect asupra aerului. Astfel, se creeaza o temperatura uniforma in locuinta, pierderile de caldura fiind mult mai mici fata de incalzirea clasica.

De ce panouri radiante cu infrarosu?

  • randament de aproape 100%;
  • consum de energie cu pana la 50% mai mic fata de metodele clasice de incalzire;
  • durata mare de utilizare (25-30 ani) ;
  • termen de garantie mare (5-10 ani) ;
  • prin radiatiile infrarosii emise, produc o serie de efecte benefice pentru organism;
  • nu este nevoie de proiect si autorizatii pentru instalare;
  • nu este nevoie de intretinere, revizii, filtre, consumabile;
  • elimina igrasia;
  • nu usuca aerul;
  • confort ridicat;
  • nu produc curenti de aer.

De unde se pot achizitiona panouri radiante cu infrarosu?

Puteti achizitiona cu incredere panouri radiante cu infrarosu de la noi. Ne gasiti pe siteul http://panouri-radiante-infrarosii.ro/. Experienta noastra in comercializarea de panouri radiante cu infrarosu ne ajuta sa va facem cele mai bune recomandari.

Dupa cum bine se cunoaste, in cazul incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu dimensionarea este un punct sensibil. Dimensionarea gresita genereaza costuri ridicate la incalzire, in unele cazuri neputandu-se atinge temperatura ambientala dorita. Apeland la noi aveti garantia ca primiti cea mai buna recomandare.

Articol realizat de Ion Bogdan Popa, reprezentant al www.panouri-radiante-infrarosii.ro

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#panouri radiante infrarosu, #incalzire panouri radiante , #proiecte mediu