Au reusit sa transforme plasticul in petrol

Autor: PLAYTECH
Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 15:18
8421 citiri
Au reusit sa transforme plasticul in petrol

Transformarea petrolului in produse plastice este si un proces reversibil, iar asta ne-o arata o inventie care transforma materialul plastic inapoi in petrol.

Cu toate ca exista din ce in ce mai multe restrictii cu privire la folosirea plasticului, problema unor asemenea deseuri nu pare sa aiba o rezolvare palpabila in viitorul apropiat. Cu toate acestea, pungile de plastic ar putea avea o soarta diferita de acum inainte.

Avand in vedere ca pungile de plastic sunt create din petrol, pot fi transformate inapoi in acesta. Petrolul rezultat poate fi folosit in aceleasi scopuri precum cel obtinut de sonde, iar dupa rafinare poate fi transformat si in benzina.

Vezi VIDEO si afla cat plastic este necesar pentru un litru de petrol.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#plastic transformat petrol, #reciclare plastic , #reciclare
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Pentru a transforma 1 tona de plastic in petrol ai nevoie de...