Calitatea te inspira! Experienta unui test drive cu Mercedes-Benz la Auto Schunn

Advertorial
Luni, 29 Octombrie 2018, ora 11:26
10605 citiri
Calitatea te inspira! Experienta unui test drive cu Mercedes-Benz la Auto Schunn

De 25 de ani, calitatea, traditia si increderea reprezinta valori fundamentale in viziunea de business exprimata de Jurgen Shunn, fondatorul companiei Auto Schunn, cel mai puternic dealer auto Mercedes-Benz din vestul Romaniei.

Aceste valori sunt transferate zi de zi prin experientele profesionale ale echipei Auto Schunn catre iubitorii de Mercedes-Benz, posesorii sau viitorii posesori ai brandului german care te cucereste de la prima cheie.

Test drive-ul este un moment de cunoastere, o experienta care te impresioneaza si te inspira.

Un test drive cu un model Mercedes-Benz il va aseza pe clientul nostru intr-o ipostaza generoasa, plina de emotie: test drive-ul este un prim contact cu noutatile tehnologice de avantgarda, o recunoastere pe viu a sloganului "The Best or Nothing".

In aceste momente, deosebit de placute, se construiesc primele legaturi afective si durabile intre om si masina.

In cadrul sesiunii de test drive sunt relevate primele elemente de compatibilitate intre sofer si masina care te invita sa inspiri adanc, sa te lasi rasfatat de eleganta interiorului si provocat de caii naravasi pe care ii poti struni in deplina siguranta. Cu Mercedes-Benz visam frumos si ne dorim ca visul sa devina realitate.

Te invitam la test drive cu o bijuterie Mercedes-Benz de ultima ora si iti garantam una dintre cele mai neasteptate experiente de confort total si siguranta deplina pe care le-ai trait vreodata.

Esti gata? Minunat! Inainte de a pleca la drum, iti oferim o cafea excelenta si te lasam sa parcurgi impresiile unora dintre cei care au trait deja aceste emotii.

Iata cum se traduce experienta de condus oferita de o masina Mercedes-Benz, testata la sediul Auto Schunn din Arad:

"Condusul a fost o experienta fluida, completa, cu adevarat conectata. Nici nu stiu daca poate fi numit condus, deoarece pana acum asociam acest termen cu ceva comun, lipsit de foarte multa emotie.

Sunt atat de multe lucruri la care sa te gandesti - senzatia de confort, sentimentul de siguranta, satisfactia la raspunsul imediat al masinii - incat iti vin si noi aspect in minte.

A fost fantastic. Mai mult nu vreau sa spun pentru ca recomand ca acest lucru sa fie facut de fiecare si perceput prin propriul filtru. Merita!"

Acestea nu sunt vorbele noastre, ci cuvintele unuia dintre clientii nostri care a testat un autoturism Mercedes-Benz din oferta generoasa de vanzari Auto Schunn.

El a fost impresionat de experienta pe care a trait-o in timpul sesiunii de test drive si a acceptat sa ne vorbeasca despre asta in numarul 7 din 2018 al revistei Auto Schunn Magazin.

Mercedes-Benz reprezinta definitia succesului. O astfel de masina reprezinta trofeul pe care il obtii atunci cand ai atins succesul, o initiere intr-o alta lume, una grandioasa.

Noi ne simtim mandri sa fim in pielea celui care, de 25 de ani, inmaneaza acest trofeu si deschide usile care conduc clientii catre o viata implinita.

Te invitam si pe tine sa te inscrii la un test drive la Auto Schunn, la unul din centrele autorizate Mercedes-Benz din Arad, Deva sau Suceava.

Vino la Auto Schunn si urca la volanul unui Mercedes-Benz si astfel vei intelege, pe deplin, de ce am ales sa ne insusim si sa perpetuam de peste 25 de ani aceste valori profunde. Auto Schunn iti ofera garantia calitatii germane.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#dealer auto Mercedes, #reprezentanta Mercedes , #modele