Biciclete Mercedes, preturi intre 299 si 5000 de euro

Miercuri, 03 Iunie 2009, ora 16:53
4833 citiri
Biciclete Mercedes, preturi intre 299 si 5000 de euro

Mercedes Benz a prezentat, miercuri, noua sa gama de biciclete si accesorii, valabile pentru 2009/2010.

Constructorul german are una dintre cele mai apreciate astfel de game, bicicletele Mercedes fiind considerate de multi un etalon in peisajul gamelor de acest tip ale producatorilor auto.

Noua linie prezentata de Mercedes include atat biciclete de toate tipurile si marimile, cat si accesorii pentru clienti. Cea mai interesanta aparitie este cea a unei biciclete rabatabile care dispune de un mecanism original de desfacere patentat de Mercedes.

In pozitie rabatata, bicicleta ocupa un spatiu de 80x80x35 de centimetri, desi printre sistemele de care dispune se numara si suspensii independente care au curse de 40 mm pentru fata si spate.

Preturile gamei de biciclete Mercedes sunt direct proportionale cu numele marcii. Daca bicicleta rabatabila are un pret de vanzare de 1699 de euro, "vedeta" gamei costa nu mai putin de 4999 de euro. Este vorba de o semicursiera care cantareste doar 6.9 kilograme, este construita din fibra de carbon si va fi fabricata intr-o editie limitata de 100 de exemplare.

Gama de biciclete a constructorului din Stuttgart include, in plus, biciclete de teren (3990 de euro), biciclete de fitness (1099 de euro), biciclete de trekking (1349 de euro), dar si o serie de biciclete pentru copii, acestea din urma avand un pret de vanzare de 299 de euro.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#biciclete Mercedes, #preturi bicilete Mercedes , #stiri Mercedes