Masinile pe stoc din SUA nu mai au loc in parcari

Sambata, 22 Noiembrie 2008, ora 21:49
2381 citiri
Masinile pe stoc din SUA nu mai au loc in parcari
Foto: swiftlydoesit.com

Importatorii auto din Statele Unite nu mai au spatiu in parcarile proprii din cauza reducerii drastice a vanzarilor de automobile de peste Ocean.

Trei dintre marii importatorii auto din Statele Unite au solicitat spatiu suplimentar de depozitare pentru masinile importate. Stocurile au crescut semnificativ in ultimele luni, dupa ce vanzarile s-au redus semnificativ, informeaza Realitatea TV.

Toyota, Nissan si Mercedes au solicitat mai mult spatiu in portul Long Island din California, unde sosesc masinile importate din Europa si Asia. Sute de masini asteapta pe chei momentul in care se vor gasi cumparatori.

"Vanzarile de masini nu merg prea bine. Am vazut multe stiri despre problemele si dificultatile cu care se confrunta industria auto. Ceea ce vedeti aici, docurile acestea pline de masini noi este un alt aspect al crizei, vazut din perspectiva portului," a declarat John Pope, purtator de cuvant Administratia Portuara.

In mod normal, masinile ar fi fost preluate rapid de importatori si transportate la sediile distribuitorilor de pe cuprinsul statului California. Acum insa, si distribuitorii au parcarile pline de masini.

Astfel ca sute de autoturisme noi raman in port si valoarea lor scade cu fiecare zi ce trece.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#parcari pline, #importatorii americani, #scadere, #vanzari, #Toyota, #nissan, #Mercedes , #stiri Mercedes