Mercedes a dezvaluit BlueZERO E-Cell Plus (Galerie foto)

Vineri, 04 Septembrie 2009, ora 08:52
1590 citiri
Mercedes a dezvaluit BlueZERO E-Cell Plus (Galerie foto)

Mercedes se apropie cu pasi repezi de un nou model hibrid de serie. nemtii vor aduce la Frankfurt o versiune pre-productie a modelului BlueZERO E-Cell Plus.

Mercedes pregateste lansarea noului BlueZERO E-Cell Plus, o versiune pre-productie a deja cunoscutului model ecologic. Nemtii au mai oferit publicului o versiune concept cu ceva timp in urma, promitand ca vor continua proiectul pana vor ajunge la un hibrid de serie.

Imaginile si informatiile prezentate astazi dovedesc ca proiectul nemtilor a decurs bine si BlueZERO este tot mai aproape de strada. Conceptul hibrid este propulsat de un motor electric, ideal pentru mediul urban, si o unitate conventionala pe benzina, supraalimentata, care ar urma sa isi ofere serviciile in afara orasului.

Motorul electric este capabil sa dezvolte o putere totala de 136 de cai si un cuplu motor mai mult decat suficient, de 320 Nm. Folosind numai aceste resurse, coneptul BlueZERO poate accelera de la 0 la 100 de km/h in 11.5 secunde pana la o viteza maxima de 150 de km/h. Atunci cand este insa nevoie de energie electrica intra in ecuatie si unitatea pe benzina de un litru, cu trei cilindri, capabila sa livreze 67 de cai putere la 3500 de rotatii.

Trenul de rulare hibrid ii permite modelului sa ruleze 100 de kilometri in modul electric si alti 500 de kilometri alimentat de motorul pe benzina.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Mercedes Blue Zero, #E Cell Plus, #hibrid de serie, #galerie foto , #stiri Mercedes