Mercedes a lansat C350 CGI Blue Efficiency

Vineri, 24 Octombrie 2008, ora 14:20
1535 citiri
Mercedes a lansat C350 CGI Blue Efficiency

Mercedes isi concretizeaza inca o data intentiile ecologiste prin imbunatatirea unei versiuni foarte populare a gamei C-Klasse.

Este vorba despre C350 CGI BlueEfficiency, care va primi o injectie directa de a doua generatie, ce va ajuta la obtinerea unui consum de combustibil mai mic si cresterea puterii totale.

Motorul pe benzina primeste in premiera primul sistem de injectie directa ghidata, care imbunatateste consumul cu 10% si creste puterea propulsorului cu 15%.

Multumita acestei modificari, C350 dezvolta acum 292 de cai putere si un cuplu motor de 365 Nm, ceea ce inseamna cu 20 de cai si 15 Nm in plus fata de versiunea veche. Toata puterea este distribuita prin intermediul unei cutii automate 7G-Tronic.

Multumita acestor resurse, C350 CGI BlueEfficiency reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 de km/h in 6.2 secunde si, in acelasi timp, sa se laude cu un consum mediu de 8.3 litri la 100 de km.

Asa cum era si normal, 350 CGI Blue Efficiency vine echipat cu accesorii care individualizeaza mai bine versiunea: un eleron AMG montat pe portbagaj, doua tevi de esapament cu terminatii din inox si jante de 16 sau 17 inch, din aliaj.

Noul Mercedes C350 CGI Blue Efficiency are un pret de pornire de 46.796 de euro pe piata germana.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Mercedes, #lansat, #C350 CGI, #Blue Efficiency , #stiri Mercedes