Mercedes pregateste E63 AMG Black Series Coupe

Miercuri, 29 Iulie 2009, ora 10:54
934 citiri
Mercedes pregateste E63 AMG Black Series Coupe

Varful de performanta al actualului E-Klasse ar putea fi chiar E63 AMG Black Series Coupe, asteptat sa debuteze in 2012 cu peste 525 de cai putere.

Pentru ca a stiut intotdeauna sa pastreze ceva si pentru cei mai excentrici fani ai sai, Mercedes pregateste celebra varianta Black Series pentru varianta coupe a noului E-Klasse AMG.

Zvonurile intra in contradictie cu declaratiile oficialilor, care au afirmat ca nu mai este loc pentru inca o varianta AMG. Cu toate acestea, daca ne aducem bine aminte, nemtii au negat si faptul ca va exista versiunea AMG, dezvaluita deja.

E63 AMG Black Series Coupe va fi supus unui intens program de reducere a masei totale si isi va trata clienii cu piele fina alcantara, insertii de aluminiu si doar doua scaune sportive. Senzatiile tari vor fi asigurate de un motor V8 de 6.2 litri, regasit pe versiunea AMG "de baza", a carui putere va sari insa cu siguranta de 525 de cai putere.

Momentan nu exista detalii despre data de lansare a versiunii de performanta, divizia AMG fiind momentan ocupata cu pregatirile de lansare a noului SLS. Chiar si asa, atunci cand va fi lansat, Mercedes E63 AMG Black Series va fi disponibil intr-un numar redus de exemplare si la un pret foarte piperat.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#E63 AMG, #Mercedes, #Black Series Coupe , #stiri Mercedes