Janet Jackson aprinde spiritele in familie

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 08:41
2854 citiri
Janet Jackson aprinde spiritele in familie

Actrita si canteareata Janet Jackson nu va participa la concertul sustinut in memoria fratelui sau, Michael, in Marea Britanie, fiind criticata din aceasta cauza de unii membri ai familiei.

Purtatoarea de cuvant a artistei a declarat pentru AFP, preluata de

Club, ca artistei ii este imposibil sa ajunga la un eveniment programat in acelasi timp cu procesul penal intentat de procurorii americani impotriva doctorului Conrad Murray, acuzat de omor din culpa impotriva lui Michael Jackson.

"Din cauza procesului, imi va fi aproape imposibil sa ajung la acest concert dedicat memoriei fratelui meu", se spune intr-un comunicat oficial transmis de cantareata.

Procesul doctorului invinut de moartea lui Michael Jackson va debuta la sfarsitul lui septembrie, iar concertul de la Cardiff este programat pentru 8 octombrie. Dupa ce la sfarsitul lunii iulie s-a anuntat ca va fi organizat un concert in memoria lui Michael Jackson, fratii acestuia, Jermaine si Randy, au anuntat ca vor participa la eveniment .

"Credem ca acum este cel mai potrivit moment sa aducem un omagiu fratelui nostru, iar justitia o vom putea sprijini si in alte actiuni viitoare", au transmis cei doi intr-un comunicat oficial, vizibil ironic, indreptat impotriva surorii Janet.

Pe de alta parte, mama fratilor Jackson, Katherine, a anuntat ca sprijina concertul. "Au trecut deja doi ani de la moartea fiului meu, iar autoritatile judiciare trebuie sa-si faca datoria. Concertul insa este un omagiu adus fiului meu si nu am cum sa lipsesc de la el", a declarat ea pentru CNN.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Janet Jackson, #Michael Jackson, #concert memorie Michael Jackson , #ancheta moarte