Un an de la moartea lui Michael Jackson (Video)

Vineri, 25 Iunie 2010, ora 07:12
4302 citiri
Un an de la moartea lui Michael Jackson (Video)
Foto: dailyfreshnews.info

Joi, 25 iunie 2009, a fost o zi trista pentru milioane de fani ai lui Michael Jackson. A fost ziua in care regele muzicii pop a murit.

Vestea a lasat fara glas milioane de oameni din intreaga lume si parca nimanui nu ii venea sa credea ca nu il va mai auzi pe star cantand "We are the world" sau "Thriller".

Moartea sa a fost si mai dureroasa in conditiile in care starul urma sa inceapa un turneu, care avea sa se finalizeze in martie 2010.

Staruri din intreaga lume s-au intristat la aflarea vestii ca Michael a murit la numai 50 de ani. Madonna, Celine Dion, Lisa Marie Presley si Paul McCartney sunt doar cativa dintre cei care s-au declarat socati la aflarea vestii.

Inmormantarea starului a avut loc in luna august, dupa mai multe saptamani de pregatiri si speculatii in privinta locului. Michael Jackson a fost inmormantat la cimitirul Forest Lawn din Hollywood, desi intotdeauna s-a crezut ca locul ales va fi cel de langa bunica sa, Martha Bridges. Ea a murit in 1990, si a fost inmormantata la Forest Lawn, sub un mare copac.

Daca in ultimii ani presa nu a mai scris foarte multe despre star, abia dupa moartea sa Michael a revenit in atentia jurnalistilor. Acestia au inceput sa "sape" dupa cele mai mici detalii ce pot fi transformate intr-o stire de senzatie: de la averea sa, pana la custodia copiilor sau "a fost ucis sau nu Michael Jackson".

Un subiect foarte controversat a fost motivul mortii starului. Opiniile sunt impartite: unii sunt de parere ca Michael a fost ucis, deoarece ar fi valorat mai mult mort decat viu, in timp ce altii spun ca stilul sau de viata l-a adus intr-un punct fara scapare.

Doctorul sau, Conrad Murray, inculpat de omucidere involuntara in cazul starului, a fost acuzat ca i-ar fi administrat abuziv regelui pop mai multe medicamente, dintre care puternicul anestezic propofol, care a provocat moartea cantaretului.

La un an dupa moartea starului, mama sa, Katherine, se pregateste sa lanseze o carte dedicata fiului ei, numita "Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Archives", (Nu pot sa spun adio: Arhivele lui Katherine Jackson).

Toti fanii regelui pop pot vizita Cimitirul Forest Lawn, in ziua de 25 iunie, insa nu vor avea acces la mausoleul in care se afla trupul acestuia.

Se pare ca moartea lui Michael a adus venituri imense celor care au stiut cum sa se foloseasca de acest lucru. Astfel, se estimeaza ca industria construita in jurul figurii lui a generat cel putin un miliard de dolari in ultimul an.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Michael Jackson moarte, #Michael Jackson mort, #Michael Jackson , #ancheta moarte