Fiica lui Michael Jackson: Nu intelegeam de ce trebuia sa port masca

Luni, 11 Iunie 2012, ora 10:09
15215 citiri
Fiica lui Michael Jackson: Nu intelegeam de ce trebuia sa port masca

Invitata in emisiunea celebrei Oprah Winfrey, fiica lui Michael Jackson, Paris, a vorbit despre relatia cu tatal sau si despre mastile pe care acesta le impunea copiilor.

La trei ani de la moartea tatalui sau, Paris Jackson, in varsta de 14 ani, face destainuiri despre copilaria petrecuta alaturi de regele pop. Aceasta marturiseste ca relatia cu tatal lor a fost una normala si isi da seama de acest lucru observand comportamentul altor parinti fata de copiii lor, aflam din Voici.

Le permitea sa se joace si sa se distreze, insa a stiut sa ii faca sa inteleaga ce este si disciplina. Paris spune ca ea si Blanket, fratele mai mic, erau mai des pedepsiti, deoarece faceau mai multe nazdravanii.

Referitor la mastile pe care tatal sau le purta si pe care le-a impus si copiilor, Paris Jackson marturiseste ca mult timp nu le-a inteles rostul: "Nu intelegeam de ce trebuia sa port o masca. Insa acum am priceput de ce tatal nostru voia sa ne acoperim fetele. Pentru ca atunci cand ieseam fara el sa nu fim recunoscuti si in felul acesta sa avem o copilarie normala", spune fata.

Michael Jackson le vorbea uneori despre propria viata: "Ne spunea ca el nu a avut o copilarie adevarata. Era mai mereu inchis in studio, pentru a canta, in timp ce alti copii alergau pe afara, povesteste Paris. De aceea, a dorit ca noi sa ne jucam nestingheriti, sa mergem la parcurile de distractii, la restaurante, exact ca ceilati copii americani".

Regele muzicii pop, prin intreaga sa viata, a fost subiect de tabloid si deseori a fost criticat si in privinta modului in care isi creste cei trei copii. Prince si Paris sunt rezultati din casatoria cu asistenta dermatolog Debbi Rowe, de care s-a despartit dupa trei ani. Pentru a-l avea pe Blanket, al treilea copil, Michael a apelat la o mama surogat.

Contrar diverselor zvonuri, iata ca fiica sa, o prezenta placuta si echilibrata, a aubliniat in cadrul interviului ca au avut parte de o copilarie frumoasa si au simtit din plin dragostea tatalui.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#interviu Paris Jackson, #Michael Jackson tata, #masti copii Michael Jackson, #Michael Jackson relatie copii , #copii