Mama lui Michael Jackson, data disparuta, se afla in Arizona - politia din L.A.

Duminica, 22 Iulie 2012, ora 23:13
3509 citiri
Mama lui Michael Jackson, data disparuta, se afla in Arizona - politia din L.A.
Foto: AP

Autoritatile americane au anuntat ca exista informatii potrivit carora Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson si tutorele legal al celor trei copii minori ai megastarului, desi data disparuta, se afla in siguranta in Arizona, alaturi de membri ai familiei.

Reprezentantii politiei din Los Angeles au facut aceste precizari in contextul in care un alt membru al familiei Jackson a dat-o disparuta, sambata seara, in urma unei dispute familiale legate de averea lasata de Michael Jackson, relateaza agentia de presa AP, citata de Washington Post.

Mama lui Michael Jackson, data disparuta

Sambata seara, o alta ruda de-a lui Katherine Jackson s-a dus la politie si a completat o declaratie in care se arata ca nepotii ei, Paris, Prince si Blanket, nu au mai vazut-o de mai bine de o saptamana.

Tot in cursul acestei saptamani, Jermaine Jackson a postat pe contul lui de Twitter un mesaj in care anunta ca, de fapt, Katherine s-ar afla in Arizona, unde se odihneste la sfaturile medicului sau.

Pe de alta parte, duminica dimineata, fiica lui Michael Jackosn, Paris, a anuntat, prin intermediul aceleiasi retele de socializare, ca bunica ei lipseste si ca nu a mai vazut-o de o saptamana.

Recent, Paris Jackson a scris pe Twitter: "Imi voi apara familia iubita cu tot ceea pot, chiar daca aceasta inseamna sa fiu impotriva unora dintre membrii ei".

In declaratiile sale, tanara face referire la o scrisoare semnata de fratii tatalui sau, Randy, Jermaine, Janet, Tito si Rebbie, in care acestia cer demisia executorilor judecatoresti ai averii lui Michael Jackson, pe motiv ca nu s-au achitat corect de sarcinile prevazute.

Paris Jackson, impotriva familiei sale

In scrisoare, familia Jackson ii acuza pe John Branca si John McClain, cei doi executori, ca au profitat de pozitia lor pentru a-si insusi avantaje materiale si au creat situatii tensionate pentru mama lui Michael, Katherine Jackson, provocandu-i acesteia un accident vascular.

De la moartea lui Michael Jackson, in urma cu trei ani, Katherine se ocupa de cresterea si educatia celor trei copii ai acestuia, Paris, Prince si Blanket. Asadar, Paris a reactionat puternic impotriva acestei scrisori pentru ca se teme ca autoritatile sa nu o considere atat de bolnava pe bunica lor, incat sa nu se mai poata ocupa de ea si cei doi frati ai sai.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#mama Michael Jackson disparuta Arizona, #Katherine Jackson familia Arizona, #Katherine Jackson data disparuta, #Michael Jackson Katherine Jackson , #copii