Patru ani de la moartea lui Michael Jackson - nu este lasat sa se odihneasca in pace

Marti, 25 Iunie 2013, ora 23:57
3060 citiri
Patru ani de la moartea lui Michael Jackson - nu este lasat sa se odihneasca in pace

La patru ani de la moartea lui Michael Jackson, survenita pe 25 iunie 2009, viata sa privata este disecata la tribunal, iar fiica sa, Paris, a incercat sa-si puna capat zilelor.

"Avem patru ani pentru a schimba lumea", a spus Michael Jackson, in timpul repetitiilor de la spectacolul "This Is It", cu cateva ore inainte de a muri in urma unei supradoze de Propofol, pe 25 iunie 2009, comenteaza Le Matin.

Fara a se sti niciodata la ce s-a referit Regele pop spunand aceste vorbe, cert este ca, la patru ani de la moartea sa, se poate spune ca singura lume care s-a schimbat a fost lumea construita de el, ascunsa de privirile celorlati.

Informatiile strecurate de apropiati, dezvaluirile facute in timpul procesului doctorului Conrad Murray (cel care i-a administrat doza de Propofol), precum si cele din timpul procesului intentat firmei AEG (organizatoare a ultimelor concerte) de catre mama sa, au scos la lumina scene sordide din universului lui Bambi - cum mai era numit starul in presa, dupa ce marturisise ca este un mare fan al productiilor Disney.

Aceasta situatie i-a afectat in primul rand pe cei trei copii sai, care au iesit fortat din anonimatul in care Michael Jackson ii crescuse, pentru a-i proteja.

Ultramediatizata, fiica sa, Paris, a incercat sa se sinucida pe 5 iunie, incapabila sa-si gaseasca locul in clanul Jackson si afectata de numeroasele acuzatii facute la adresa tatalui sau. Cele mai recente dintre aceste sunt cele de pedofilie, aduse de catre Wade Robson, 30 de ani, considerat un prieten al lui Michael.

Fotografii ale cadavrului

De nimic nu au fost scutiti copiii sai: nici chiar de fotografii ale cadavrului tatalui lor, aduse la tribunal, care apoi au facut turul Internetului. O multime de alte clisee din camera starului au scos la iveala instabilitatea in care si-a petrecut ultima perioada a vietii: seringi, medicamente, tuburi de oxigen.

Un alt aspect personal ce ar putea fi servit publicului: Prince, 16 ani, Paris, 15 ani si Blanket, 11 ani, nu ar fi copiii biologici ai starului, firma AEG amenintand ca aduce o dovada oficiala in acest sens, in cadrul procesului.

Katherine Jackson, bunica si tutore legal al celor trei copii, a depus de urgenta la tribunal o cerere prin care interzice abordarea acestui subiect.

Un proces care le-a ravasit viata copiilor

Intrebarea care se pune: pentru ce a pus pe tapet Katherine Jackson viata privata a fiului sau, intentand proces, in numele sau si al celor trei copii, firmei producatoare AEG, pe care o acuza ca a grabit moartea starului? Doreste sa-i multumeasca, din cei 40 de milioane de dolari ceruti ca despagubiri, pe fratii lui Michael Jackson, pe care Regele pop i-a exclus din testament?

Indiferent care ar fi explicatia, cert este ca, la patru ani de la moartea acestuia, viata copiilor sai este data peste cap, iar pentru Katherine, 83 de ani, ca responsabila de ingrijirea si educatia lor, situatia pare tot mai greu de controlat. Neputincioasa in fata depresiei lui Paris, aceasta a decis sa o interneze intr-o clinica de psihiatrie, unde va ramane pentru trei luni.

"Paris era fata draga a lui tata"

"Paris era fata draga a lui tata, pe cand pentru Katherine este doar unul dintre numerosii sai nepoti", a spus fosta bucatareasa a starului, in cadrul marturiei recente din cadrul procesului, explicand situatia dificila prin care trece adolescenta.

Ajutata de psihologi, Paris poate va accepta in final, la fel ca si fratii sai, ca trebuie sa infrunte realitatea fara protectia oferita de tatal lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Michael Jackson patru ani moarte, #dezvaluiri viata Michael Jackson, #copii Michael Jackson afectati, #proces familia Jackson AEG, #Paris Jackson clinica psihiatrie , #copii
Comentarii
Poza OTTOman
OTTOman
rank 4
nu este lasat sa se odihneasca in pace
Poza alin25
alin25
rank 2