Scandal in familia lui Michael Jackson

Marti, 24 Iulie 2012, ora 21:53
5287 citiri
Scandal in familia lui Michael Jackson

Fratii si surorile lui Michael Jackson continua sa faca valuri in familie. Politia a trebuit sa intervina in cazul unei altercatii produse intre acestia si cei trei copii ai cantaretului.

Trei dintre fratii "regelui pop", Randy, Janet si Jermanie au sosit la locuinta care ii apartine mamei lor, Katherine Jackson si in care locuiesc si cei trei copii ai lui Michael. Acestia le-au ordonat copiilor sa mearga cu ei in Arizona, pentru a o intalni pe bunica lor, informeaza Radaronline .

Cei trei copii au refuzat si au chemat politia pentru a-i indeparta pe adulti. Ca urmare a acestui incident politia a interzis fratilor si surorilor lui Michael Jackson sa nu se mai apropie de casa in care locuiesc Prince, Paris si Blanket.

Familia Jackson trece printr-o perioada dificila. Totul a inceput cand cinci dintre cei opt frati ai lui Michael Jackson au semnat o scrisoare prin care contesta testamentul acestuia si cer demisia celor doi executori judecatoresti ai averii acestuia, pe motiv ca si-au insusit din banii lasati de Michael, marind procentul cuvenit executorilor.

Nu este clar de ce nu s-au pus de acord toti fratii in aceasta privinta si trei dintre ei au refuzat sa semneze acest document. Potrivit testamentului, cea mai mare parte a averii ramase dupa moartea cantaretului revine mamei acestuia, copiilor sai si unor fundatii de caritate.

Evenimentele s-au precipitat dupa ce Katherine Jackson, mama lui Michael si tutorele legal al copiilor a disparut, spre nedumerirea nepotilor care nu stiau ce se intampla cu ea. Dupa ce a fost descoperita la un centru de relaxare in Arizona, copiii sai au declarat ca ei au dus-o acolo pentru ca aceasta, in varsta de 82 de ani, sa se odihneasca departe de agitatia produsa de nepoti si de stresul executorilor judecatoresti.

Politia a declarat ca se investigheaza in continuare cauzele disparitiei lui Katherine Jackson, deoarece, din cauza unor interese din sanul familiei, lucrurile nu sunt inca clare. Nu este lamurit nici motivul pentru care se dorea transportarea copiilor in Arizona cu un avion privat, pentru a o intalni pe bunica lor.

Fratii si surorile lui Michael contesta acest testament in care ei nu sunt beneficiari principali si ii acuza pe executori ca i-au distrus sanatatea lui Katherine Jackson prin modul stresant in care au colaborat cu ea. La randul sau, fiica lui Michael il acuza direct pe unchiul sau Randy ca prezinta in mod eronat ca fiind grava starea de sanatate a bunicii sale si se teme ca autoritatile vor considera ca aceasta nu mai poate sa aiba grija de ei.

Prince, Paris si Blanket sufera. Dupa ce in urma cu trei ani au suportat moartea tatalui, cei trei copii ar fi devastati daca trebuie sa fie luati si de langa bunica lor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#copii Michael Jackson afectati divergente familie, #Katherine Jackson disparitie, #interese familie Jackson, #contestare testament Michael Jackson , #copii