Abuzul de medicamente - posibila cauza a mortii lui Michael Jackson (Video)

Vineri, 26 Iunie 2009, ora 07:50
6401 citiri
Abuzul de medicamente - posibila cauza a mortii lui Michael Jackson (Video)
Foto: www.hiphoprx.com

Michael Jackson lua medicamente pentru a fi din nou in forma in vederea programului lung de concerte prevazute pentru aceasta vara la Londra, a declarat joi un avocat al familiei sale, la cateva ore dupa decesul brusc al regelui muzicii pop, care a incetat din viata la 50 de ani, informeaza AFP.

Brian Oxman, avocat al familiei Jackson, a declarat la CNN, referindu-se la decesul cantaretului, ca "nu a fost ceva neasteptat (...), din cauza medicamentelor pe care le lua".

"Oamenii din anturajul lui i-au permis sa aiba acces la medicamente. Daca va ganditi ca a fost vorba despre un abuz de medicamente in cazul Anna Nicole Smith, nu e departe de ceea ce am asistat si in viata lui Michael Jackson", a adaugat el.

Fosta starleta si fotomodel Playboy, Anna Nicole Smith a murit in 2007, la 39 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. Doi medici si avocatul ei sunt inculpati in California pentru ca i-au permis in mod impropriu accesul la medicamente.

"Nu stiu cate medicamente lua, dar am auzit din familie ca era o cantitate foarte mare", a spus Oxman referindu-se la Jackson.

La randul sau, un fost purtator de cuvant al lui Jackson, Michael Levine, a declarat pentru AFP ca nu este surprins de moartea fostului sau client. "Trebuie sa marturisesc ca nu am fost surprins de vestea tragica de azi", declara el intr-un e-mail.

"Michael a urmat un drum incredibil de dificil si adesea autodistructiv, de ani de zile. Talentul sau era indiscutabil, dar la fel si disconfortul fata de regulile acestei lumi. O fiinta umana nu poate suporta un asemenea nivel de stres", a adaugat el.

Stresul provocat de concertele care urmau, foarte mare

Uri Geller, prieten apropiat al lui Michael Jackson, s-a declarat "zdrobit" de vestea mortii cantaretului american, victima unui stop cardiac provocat poate, potrivit lui, de stresul concertelor pe care urma sa le aiba la Londra, transmite AFP.

"Sunt zdrobit, sunt foarte-foarte trist. Ma rog pentru sufletul lui", a declarat pentru BBC israelianul, celebru pentru capacitatea sa de a indoi linguri in fata camerelor de filmat fara sa le atinga. "Inca incerc sa imi pastrez o speranta slaba ca nu este adevarat. Este prea ireal pentru mine sa concep ca Michael nu mai este printre noi", a adaugat el. Michael a fost martorul lui Geller cand acesta si-a reinnoit juramintele de casatorie, in 2001.

"Michael era in forma pentru ca se antrena si repeta pentru spectacolele" de la Londra, a spus vedeta de televiziune. Potrivit lui, stresul provocat de aceste concerte ar fi putut contribui la moartea prematura a starului, care avea doar 50 de ani. "Cred ca stresul, anticiparea si pasiunea pe care le simtea, pentru ca voia sa aiba un come-back reusit, l-au doborat. (...) Poate stresul l-a omorat, eu asa cred", a spus Geller, care locuieste in apropiere de Londra.

Decesul lui Michael intervine in contextul in care cantaretul isi pregatea marea revenire pe scena vara aceasta, la Londra, cu o serie de 50 de concerte. La sfarsitul lunii mai, organizatorii anuntasera ca lansarea seriei de concerte a fost amanata cu cateva zile in iulie, dand asigurari ca aceasta "nu are nicio legatura" cu sanatatea lui Michael, despre care s-a speculat intens intens. Primul concert era programat pentru 13 iulie.

Medicii au incercat sa-l resusciteze timp de o ora

Medicii au incercat timp de peste o ora sa-l reanimeze pe Michael Jackson dupa ce acesta s-a prabusit la domiciliul sau ca urmare a unei aparente crize cardiace, a declarat joi Jermaine Jackson, fratele starului si purtatorul de cuvant oficial al familiei.

Regele popului ar fi suferit un stop cardiac, dar cauza oficiala a decesului nu va fi cunoscuta decat dupa autopsie, a precizat Jermaine Jackson intr-o conferinta de presa foarte emotionala, sustinuta la cateva ore dupa decesul brusc al lui Michael Jackson, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani.

"Medicul sau personal, care era cu el, a incercat sa-l reanimeze pe fratele meu. La fel au facut si paramedicii care l-au transportat la spitalul Ronald Reagan al UCLA", a adaugat Jackson, care a citit un text scris inainte.

"Cand a ajuns la spital, in jurul orei 13.14 (23.14, ora Romaniei), o echipa de medici, din care faceau parte cardiologi, au incercat sa-l reanimeze. Timp de peste o ora. Nu au reusit", a spus fratele megastarului pop.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Michael Jackson murit, #Michael Jackson mort, #cauza deces Jackson, #exces medicamente Jackson , #deces