Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Michael Jackson, inmormantat la doua luni dupa deces

Vineri, 04 Septembrie 2009, ora 07:30
6246 citiri
Michael Jackson, inmormantat la doua luni dupa deces
Foto: Arhiva

La doua luni dupa ce a decedat, Michael Jackson a fost inmormantat vineri la cimitirul Forest Lawn din Glendale, suburbie a Los Angelesului, California.

Ceremonia a durat cateva ore, iar la ea au participat in jur de 200 de prieteni si rude, informeaza AP.

Reverendul Al Sharpton a vorbit in cadrul ceremoniei iar Gladys Knight, o prietena foarte buna a starului, a cantat. Dupa ceremonie Al Sharpton a postat pe pagina personala de pe Twitter ca Michael Jackson a fost inmormantat.

Sicriul, care a fost adus de fratii starului, purtand cate o manusa alba, a fost bagat in ciment si va fi monitorizat cu camere de luat vederi.

Starul a fost inmormantat intr-un sicriu suflat cu aur si isi va petrece somnul de veci alaturi de Clark Gable, Humphrey Bogart, Jimmy Stewart, Spencer Tracy, Sammy Davis Jr. Si Walt Disney, potrivit MTV.

"A fost cel mai mare artist care a existat vreodata", a mai scris reverendul pe pagina personala, potrivit The Mirror. Al Sharpton a mai spus ca in ciuda problemelor intampinate, Michael a reusit sa treaca peste tot.

Printre starurile care au participat la inmormantare s-au numarat Elizabeth Taylor, Barry Bonds, Stevie Wonder, Al Sharpton, Macaulay Culkin, Brooke Shields, Mila Kunis, Chris Tucker, Kenny Ortega, Corey Feldman si Lisa Marie Presley. Nu se stie deocamdata daca Debbie Rowe a fost si ea la ceremonie.

Initial se stabilise ca inmormantarea sa inceapa la ora 05:00, ora Romaniei, insa a intarziat din cauza ca familia starului a venit la funeralii in jurul orelor 6:00, lasand staruri precum Elizabeth Taylor sa astepte.

"L-am iubit, am ras cu el, am cantat cu el. Am dansat cu el. Am este timpul sa il celebram", scria pe invitatia la ceremonie, potrivit Sky News.

In urma cu cateva zile s-a dezvaluit faptul ca familia a achizitionat 12 locuri de veci, tocmai pentru a nu se afla in care va fi pus.

Desi autoritatile se temeau ca vor fi nevoite sa intervina cu forte speciale pentru a opri presa si fanii, se pare ca ceremonia s-a desfasurat fara incidente.

Regele muzicii pop a murit pe 25 iunie, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac. In privinta mortii lui au existta foarte multe zvonuri, insa pe 28 august medicul legist a confirmat ca este vorba despre o crima, ceea ce ar putea duce la acuzatii grave pentru medicul personal al starului Conrad Murray.

Potrivit rezultatelor autopsiei, propofolul, un anestezic puternic, si sedativul lorazepam au fost principaele medicamente responsabile pentru moartea lui Michael Jackson.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Michael Jackson inmormantare, #Michael Jackson inmormantat, #ceremonie inmormantare Michael Jackson, #Jackson inmormantare Forest Lawn , #deces
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Dumnezeu sa-l ierte...si sa fie arestat adevaratul vinovat de crima...