Ziare.com

Un bilet la inmormantarea lui Michael Jackson se vinde cu 20.000 de dolari

de Alexandru Toreanik
Luni, 06 Iulie 2009, ora 11:10

   

Un bilet la inmormantarea lui Michael Jackson se vinde cu 20.000 de dolari
8.750 de fani ai lui Michael Jackson au castigat cate doua bilete la ceremonia care va avea loc marti in memoria lui Michael Jackson la sala Staples Center din Los Angeles. 1,6 milioane de oameni au participat la loterie.

Castigatorii au fost anuntati prin e-mail in cursul zilei de duminica. Cateva ore mai tarziu, pe EBay se vindeau bilete la ceremonie, licitatiile ajungand la 20.000 de dolari, informeaza site-ul examiner.com.

Conturile celor care vindeau bilete au fost sterse din cauza suspiciunilor privind autenticitatea acestora. Si politia din Los Angeles a anuntat ca IP-urile celor care vor incerca sa faca specula vor fi detectate.

Cei care au primit confirmarea pe e-mail sunt asteptati pana luni seara sa isi ridice bilete si bratarile cu care vor intra la ceremonie. Timpul scurt pe care il au la dispozitie i-a nemultumit pe fanii din Marea Britanie, care spun ca le este imposibil sa traverseze oceanul in doar cateva ore.

Totusi, aproape un milion de britanici au aterizat in oras in ultimele trei zile, decisi sa ia parte, cu sau fara bilet, la istoricul eveniment.

Autoritatile locale din Los Angeles se asteapta ca 700.000 de oameni sa vina la Staples Center pentru a incerca sa intre la ceremonie. Reprezentantii politiei i-au avertizat pe acestia ca nici nu vor putea vedea sala si vor sta degeaba in soare.

Autobuzele care trec prin zona Staples Center au fost redirectionate, iar accesul pietonilor va fi restrictionat pe o distanta destul de mare in jurul arenei. In perimetru vor putea intra doar cei care au atat biletul, cat si bratara de la mana.

Oficialii au facut un apel ca cei fara bilet sa stea acasa pentru a vedea ceremonia la televizor. E!, CNN, ABC, Fox, TV Guide Channel, si Fox News vor transmite evenimentul istoric.

Funeraliile vor avea loc in prezenta familiei, la cimitirul Forest Lawn din Hollywood Hills. Presa locala speculeaza ca acesta va fi un "loc de veci" temporar, pana in momentul in care familia va rezolva problemele birocratice, pentru a putea muta sicriul la Neverland.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2604 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor