Detalii socante din viata lui Michael Jackson, spuse de fostii bodyguarzi

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 17:27
20719 citiri
Detalii socante din viata lui Michael Jackson, spuse de fostii bodyguarzi
Foto: Business Insider

Michael Jackson era atat de sarac cand a murit, inca unul din cei doi bodyguarzi pe care ii mai avea alaturi era nevoit sa care in permanenta cu el o valiza in care se aflau doua statuete Oscar, pentru cazul in care nu ar fi putut plati.

"Oscarurile erau intr-o valiza argintie si trebuia sa le car cu mine tot timpul", a declarat Bill Whitfield, conform Business Insider. Acestea fusesera acordate pentru pelicula "Pe aripile vantului", iar Michael Jackson le cumparase in 1999 cu 1,5 milioane de dolari.

Whitfield, fost ofiter de politie, a fost in serviciul regelui pop de la inceputul lui 1997 pana la moartea sa, in 25 iunie 2009. Celalalt bodyguard era Javon Beard, fost baschetbalist.

Inainte de moartea artistului, cand acesta acumulase datorii ce treceau de jumatate de milion de dolari, nici salariile catre cei doi bodyguarzi nu au mai venit. Mai mult, cei doi s-au gasit in situatia de a achita din propriul buzunar combustibilul pentru masina cu care era transportat cantaretul.

Desi sustine ca nu regreta acele momente, Whitfield povesteste ca au fost momente cand erau pe punctul de a fi goniti din hotel, fiindca se aflau in imposibilitatea de a plati: "Era vorba de Michael Jackson si ma gandeam: 'Cum e posibil?'".

Cati bani de buzunar au lunar copiii lui Michael Jackson

Potrivit celuilalt bodyguard, Javon Beard, "Michael Jackson era un sef bun. Se gandea la toate si intreba de familia mea".

Est-europeanca misterioasa cu parul cret

Cei doi bodyguarzi au lansat pe piata o carte numita "Remember The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days". Volumul cuprinde detalii nestiute despre star.

Inainte ca banii sa devina o problema, Michael Jackson obisnuia sa faca gesturi iesite din tipar. La un moment dat, a intrat intr-o librarie din Los Angeles si i-a oferit patronului 100.000 de dolari pentru toate cartile din magazin. Acestea au fost duse in casa vedetei din Las Vegas cu doua camioane.

"E ceva ce lumea nu stie despre el", a spus unul dintre fostii angajati, mentionand ca cititul era activitatea de baza a starului. In plus, potrivit acestuia, Michael Jackson asculta aproape numai muzica clasica.

In cartea celor doi se gasesc amanunte si despre o femeie extrem de speciala din viata artistului, o iubita din estul Europei, bruneta cu parul cret. Potrivit celor doi, lui Michael Jackson ii placeau foarte mult femeile cu parul cret.

Ironia face ca, dupa moarte, averea starului sa creasca simtitor. In 2013, Forbes il clasa pe locul intai dupa castiguri. Luna trecuta, un album lansat post-mortem, "Xscape", a debutat pe locul I in Marea Britanie. Cei trei copii ai starului, Prince, de 17 ani, Paris, de 16, si Blanket, de 12, se bucura de o "alocatie" de 8 milioane de dolari pe an.

Michael Jackson a murit la 50 de ani, medicul sau, Conrad Murray, cel care i-a dat o supradoza de sedativ fiind condamnat la patru ani de inchisoare. Intre timp, acesta a fost eliberat.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#carte Michael Jackson, #bodyguarzi Michael Jackson, #bodyguard Michael Jackson, #Michael Jackson femei , #stiri Michael Jackson