Dosare secrete FBI: Dezvaluiri uluitoare despre Michael Jackson

Duminica, 30 Iunie 2013, ora 17:44
7785 citiri
Dosare secrete FBI: Dezvaluiri uluitoare despre Michael Jackson
Foto: Daily Mail

Informatii confidentiale din mai multe dosare secrete ale FBI, publicate de catre Sunday People, fac dezvaluiri uluitoare despre viata lui Michael Jackson. Starul american ar fi platit 35 de milioane de dolari in schimbul tacerii a zeci de baieti, pe care i-ar fi abuzat sexual.

Conform informatilor dezvaluite de Sunday People si preluate de Daily Mail, regele pop-ului ar fi molestat copii inca din anul 1989, pe parcursul a cel putin 15 ani.

Pana in momentul difuzarii stirii, reprezentantii oficiali ai FBI nu au facut niciun fel de comentariu privind aceste dosare secrete despre celebrul cantaret Michael Jackson.

Cele mai socante informatii prezentate in dosare indica faptul ca starul a fost un "pedofil", care viziona filme porno in timp ce molesta baieti.

Avocatii lui Jackson sustin ca el ar fi platit numai familiei lui Jordan Chandler o suma de bani, pe care Michael l-ar fi abuzat in anul 1993, cand baiatul avea 13 ani.

Cu toate acestea, un angajat al lui Anthony Pellicano - un celebru detectiv particular care a fost platit de Michael Jackson pentru a face sa dispara acuzatiile de pedofilie - a afirmat ca Jackson a fost "un pradator sexual in serie", care a platit un mare numar de copii, dupa ce i-a abuzat la ferma sa din Neverland.

Dosarele secrete ale FBI nu au fost predate procurorilor care s-au ocupat de cazul de pedofilie intentat lui Michale Jackson in anul 2005.

Recent, un fost dansator si coregraf Australian, Wade Robson i-a intentat un proces lui Michael Jackson, spunand ca el a fost molestat sexual de mai multe ori de cantaret la ferma sa.

In anul 2005, Michael Jackson a fost achitat in procesul de pedofilie desfasurat la Santa Monica.

Aceste informatii despre dosarele secrete apar in timp ce la Los Angeles se desfasoara un proces intentat de familia lui Jackson, care a acuzat compania AEG ca a dat dovada de neglijenta cand l-a angajat pe medicul Conrad Murray pentru a se ocupa de starea de sanatate a starului american.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#dezvaluit Michael Jackson FBI, #dosare secrete Michael Jackson, #dezvlauiri pedofilie Michael Jackson , #stiri Michael Jackson