Inca o teorie a conspiratiei: Prince Michael Jackson II, clona tatalui sau?

Marti, 14 Iulie 2009, ora 15:07
21998 citiri
Inca o teorie a conspiratiei: Prince Michael Jackson II, clona tatalui sau?
Foto: AFP

In ciuda imaginilor din ambulanta, care il arata pe cel care a inventat "Moonwalk Dance" zacand fara viata, a confirmarii mortii artistului de catre medici, dar si a inmormantarii, misterul si supiciunile privind veridicitatea mortii lui Michael Jackson sunt din ce in ce mai mari.

Dupa moartea starului pop, apar tot mai multe marturii si ipoteze care cutremura intreaga opinie publica.: majoritatea fanilor lui Michael, care i-au lasat mesaje pe site-ul sau oficial, cred ca idolul lor nu si-ar fi inscenat doar propria moarte, ci si ca fiul sau cel mic, Prince Michael Jackson II, zis si Blanket (Paturica n.red.) ar fi, de fapt, clona.

Insa ipoteza potrivit careia Michael Jackson traieste mai departe prin fiul sau cel mai mic, imbratisata pe zi ce trece de din ce in ce mai multi adepti, nu ar trebui sa ne mire in conditiile in care clonatul din poveste este Jackson, un artist genial, dar putin prea excentric pentru vremurile noastre.

Potrivit unui articol publicat de The Telegraph pe 7 iulie, se pare ca, in afara de operatiile estetice, megastarul era chinuit si de o alta obsesie: sa traiasca vesnic, singura solutie a momentului pentru satisfacerea acestei dorinte arzatoare fiind clonarea.

Cel care sustine ca artistul voia sa fie clonat este soferul care l-a condus pe Michael peste tot pe unde avea nevoie megastarul, pentru mai bine de 10 ani. Jacko ar fi fost atat de obsedat de ideea de imortalitate, incat a participat la cateva conferinte pe tema clonarii si dupa prima sesiune era deja convins ca vrea sa se cloneze, indiferent de costuri.

Soferul a povestit ca, in 2002, pe cand il lua de la o astfel de reiuniune, a asistat, fara sa vrea, la o discutie intre vedeta si o persoana care il insotea in limuzina: "In timpul conferintei, Jacko era foarte bucuros, ii placea ce aude, era ca un copil care se bucura. La final l-am auzit vorbind cu Uri in limuzina. Vorbeau despre posibilitatea ca el sa fie clonat. L-a apucat pe Uri de ambele maini si i-a spus : Vreau sa o fac Uri, si nu-mi pasa cat de mult va costa" .

Megastarul il cunoscuse pe "Uri" la o intrunire a sectei Raelienilor, unde a participat tocmai din dorinta sa de a afla mai multe despre clonare. Soferul mai adauga faptul ca Michael discuta foarte des cu mai multe persoane despre Dolly, oaia clonata in 1996 in Marea Britanie, iar cand a auzit de secta Raelienilor, s-a convins ca este foarte posibil sa poata fi clonati si oamenii.

"Michael Jackson voia o noua versiune a sa, un mic Michael care sa duca mostenirea si talentul sau mai departe. Spera ca Michael Jackson sa poata trai vesnic", a mai spus Al, soferul lui Michael.

Ipoteza a fost si inca este hranita de secretomania din jurul nasterii lui Prince Michael Jackson II, a carui mama, surogat, este o reala enigma. Celebrity Wonder arata ca in timp ce mama lui Prince Michael Jackson I si a lui Paris Katherine este Debbie Rowe, despre Prince Michael Jackson II se stie doar ca s-ar fi nascut in 2002 dupa unii, in 2003 dupa altii.

Tot ce se stie despre ea este culoarea pielii. Megastarul a dezvaluit in cadrul interviului "Living with Michael Jackson" ca femeia care l-a purtat in pantece pe Blanket "este neagra", totodata si punctul unde se opresc informatiile despre mama lui Blanket. Cert e ca "aparitia" micului Blanket in viata lui Michael coincide cu perioada in care a devenit obsedat de clonare si dupa ce a participat la conferintele despre clonarea umana.

"Ce se poate remarca doar din poze, mai spun fanii, este ca mezinul este ceva mai inchis decat ceilalti doi copii si ca seamana foarte mult cu Jackson, doar el fiind, din punct de vedere biologic, al lui Michael, potrivit unor rapoarte medicale citate de presa. Insa cum Michael nu putea sa faca copii, se impune o intrebare: De ce ar coincide ADN-ul daca n-ar fi vorba de o clona?", se intreaba un fan pe site-ul ofcial al lui Michael.

Moartea lui Michael Jackson, o inscenare?

"Michael nu a murit. La inmormantare nu au fost Diana Ross, Nelson Mandela si, nu in ultimul rand, Liz Taylor, prietena de-o viata a lui Michael, care a spus ca nu poate sa ia parte la un asemenea 'circ'. Aici este, de fapt, cheia catre misterul mortii lui", scrie un alt fan.

El a subliniat ca sicriul idolului sau a fost tot timpul inchis pe durata inmormantarii, asa ca acolo putea fi "si Elvis" Presley, facand astfel o paralela intre Jackson si Presley, despre a carui moarte s-a scris ca ar fi fost tot o inscenare.

Decesul e suspect, starul inca nu a fost inmormantat, originea lui Blanket e dubioasa, iar declaratiile lui Michael ascund mesaje subliminale. Semnele de intrebare nu se oprsc aici. In timpul repetitiilor pentru concertele care trebuiau sa aiba loc la Londra, cantaretul a spus ca este "ultima aparitie din spatele cortinei de apel", asa cum a mai spus de inca doua ori. Iar daca ne luam dupa ceea ce spunea legea nescrisa a showbiz-ului, un artist moare dupa ce ajunge la al treilea apel in spatele cortinei, adica de tot atatea ori ca si in cazul lui Michael.

Nici numele ultimului concertul nu este mai putin dubios: "This is it" ("Asta e") de parca ar fi stiut de dinainte ca avea sa moara si ca "asta este viata mea". Un alt detaliu care da de gandit este ca a murit la exact sapte ani dupa ce si-a semnat testamentul, pe 25 iunie. Insa sapte este si varsta lui Blanket.

Socant este si ca artistul s-a gandit cu multe luni inainte la ce se va intampla dupa disparitia lui, dovada fiind colectia de peste 250 de melodii noi pe care a lasat-o mostenire celor trei copii ai sai. Creditorii nu se vor putea atinge de aceste cantece, indiferent daca valoarea lor va ajunge sau nu la 100 de milioane de dolari.

Iar la inmormantare, pe panoul cel mare din spatele scenei, scria "I'm alive and I'll live forever" ("Sunt in viata si o sa traiesc intotdeauna"), de parca insusi Michael Jackson ar fi scris asta, la propria omagiere, anuntandu-si asadar victoria in fata mortii...

Oare asta a incercat sa faca vedeta cand l-a prezentat lumii pe cel de-al treilea fiu, in 2002, de la balconul unui hotel din Berlin?

Mai in gluma, mai in serios, fanii cred ca Jackson era constient ca nu putea sa faca fata unui numar de zece concerte, cu atat mai putin unui numar de 50. Asadar, si-ar fi inscenat moartea ca sa scape de cele 50 de concerte, dar si de datorii: "Voia sa se retraga si sa duca o viata linisitita alaturi de fostul sau socru... Elvis".

Fanii nu exclud nici ca Michael Jackson a murit acum doi ani sau, potrivit altor "surse" acum multi ani, iar de atunci in locul lui au aparut diverse alte persoane, pentru ca nimeni sa nu afle adevarul, care ar putea fi totodata si motivul pentru care s-a cam retras din ochii publicului si aparea mereu mascat. In plus, sunt unii care spun ca, in ultimii ani, starul arata ciudat, fiind mai inalt si avand mersul diferit.

Intr-un interviu acordat in urma cu multi ani, regele pop marturisea ca isi doreste ca inmormantarea sa sa fie un adevarat spectacol, "cel mai mare de pe Pamant", intocmai cum s-a si intamplat.

Cine va fi cel care ii va urma lui Michael Jackson pe scena? Raspunsul corect ar fi nimeni, insa nasul lui Prince Michael II spune ca el ar putea deveni un star la fel de mare ca si tatal sau. Prietenul apropiat al lui Jackson si nasul celor trei copii ai acestuia, Mark Lester, a povestit ca Blanket a dat semne ca mosteneste talentul fenomenal al tatalui sau:

"Lui Prince ii place piesa Thriller, lui Paris ii place cel mai mult Smooth Criminal, iar Blanket le adora pe toate. Ar putea cu usurinta sa fie urmatorul Michael Jackson. Ii placea sa danseze impreuna cu tatal sau si Michael l-a invatat sa faca pasul de dans moonwalk".

Ai lav iu, Maicaaaal!

In spatele acestor ipoteze, in spatele secretelor pe care le ascunde viata lui Michael Jackson, indiferent care este partea alba si care este partea neagra a lucrurilor, Michael Jackson este printre putinele personalitati care au ajuns la stadiul de legenda inca din timpul vietii si care nu au trebuit sa moara ca sa ajunga acolo.

Ne repetam, dar nu se poate altfel cand "cauza" este geniul lui Michael Jcakson, acel tip de genialitate rezultata din kilograme de talent si mult prea multa munca. Pedofil sau nu, homosexual sau nu, ... extraterestru sau nu, pe cine mai intereseaza oare cand numele lui inseamna mult mai mult decat tus si acuzatii care nu au fost dovedite vreodata?

Excentric, dar plin de bani, nu putini au fost cei care i s-au lipit de buzunare precum lipitoarele. Si au supt. Parinti, frati, surori, prieteni, impresari, doctori, oameni care i-au obtinut simpatia, psihologi, scriitori, jurnalisti si multi, multi altii. Va continua sa cante, sa rada si sa danseze inca100 de ani de acum incolo, iar ei isi vor umple buzunarele in continuare de pe urma lui.

Desi ne-a dat sansa, noua, tuturor, sa-l cunoastem, noi l-am ignorat, l-am impins mai incolo si l-am renegat la primele semne ale unui fum fara foc. Daca el a incercat sa schimbe lumea cu pretul propriei vieti, noi ce i-am dat in schimb? Singuratate. Prea putine persoane i-au fost umar de imprumut in perioadele gri.

Se simtea si era un om singur caruia nu i se permitea sa existe, ci doar sa-si demonstreze de fiecare data titlul de "cel mai mare entertainer": sa urce pe scena, sa rada, sa cante, sa danseze, sa distreze, sa fie infierat, batjocorit, sa ii fie urmarit fiecare gest, doar-doar il vor putea folosi din nou ca materie excentrica.

Reteta, in aparenta ei banalitate, este perfecta ca sa o iei razna chiar si daca sunt excluse eventuale traume din copilarie, stres, obsesii... si cam tot ce ar putea insemna viata unui om care a obligat dictionarul sa-i cada la picioare si sa-l declare "megastar".

Dincolo de sentimentul deja-vu-ului, o lume intreaga, poate fara sa isi dea seama, a asistat la drama lui Michael, de la inceput si pana la final, fara sa faca nimic. Iar drama lui Michael Jackson este, de fapt, drama existentei umane. (A.T.)

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#MichaelJackson moarte insecenare, #Jackson clona Blanket, #Michael Jackson murit , #stiri Michael Jackson