La Toya Jackson: Nu am liniste pana nu ii demasc pe criminalii lui Michael

Vineri, 17 Iulie 2009, ora 19:02
4728 citiri
La Toya Jackson: Nu am liniste pana nu ii demasc pe criminalii lui Michael
Foto: AFP

Dupa ce a socat opinia publica internationala cand a declarat ca Michael Jackson a fost omorat, La Toya, cea mai apropiata de Regele Pop-ului dintre toate rudele, a jurat ca ii va razbuna moartea fratelui sau si ca ii va demasca pe criminali.

Dupa ce politia care investigheaza moartea lui Michael Jackson a admis posibilitatea omuciderii, La Toya vine cu dezvaluiri uimitoare: atat ea, cat si ceilalti membri ai familiei cred ca supradoza care i-ar fi fost fatala fratelui ei este o explicatie de fatada, menita sa atraga atentia de la ceea ce este cu adevarat important - Michael a fost omorat de un grup de oameni pentru cel putin un miliard de dolari.

Potrivit interviului acordat News of the World, sora megastarului a explicat de ce crede ca fratele ei a fost murat, de cine si de ce.

"Michael a fost ucis. Si nu cred ca doar o persoana a fost implicata. Mai degraba, cred ca a fost o conspiratie. Stiu ca totul se reduce la bani. Michael avea o avere de peste un miliard de dolari in edituri, bani pe care i-a facut din muzica. a fost omorat pentru asta. Michael valoreaza mai mult mort decat viu", a spus La Toya.

Desi a subliniat ca nu are de gand sa dea detalii despre cursul anchetei in cazul mortii artistului, sora lui a dat impresia ca stie deja rezultatele testelor toxicologice: "Cred ca toata lumea va fi surprinsa cand vor aparea rezultatele. Nu pot discuta acum, pentru ca ancheta este in curs si pentru ca nu vreau sa deranjez investigatia politiei.

Dar pot spune ca articolele din ziar in care se afirma ca in corpul lui Michael s-a gasit metadona dezinformeaza. Chiar daca Michael avea intepaturi de ace pe gat si pe brate, mai multe despre asta vor aparea in urmatoarele saptamani. Oricum, nimic nu schimba in mintea mea ca a fost o crima si nu voi renunta pana cand voi arata cine mi-a ucis fratele".

Lui Michael ii era teama ca va fi omorat

Dezvaluirile facute de La Toya au inceput sa prinda mai multa credibilitate dupa ce cantareata a povestit ca lui Michael ii era teama ca va fi tinta unui asasinat: "Acum doi ani, Michael mi-a spus ca este ingrijorat ca 'acei oameni' il vor omori. 'Vor drepturile pe care le am asupra cataloagelor de muzica si ma vor omoari pentru ele'.

Am stiut ca ceva groaznic se va intampla. Michael era tratat necorespunzator. Nu vreau sa pun in pericol investigatie a politiei si nu pot spune cine este responsabil. Dar nu toti cei care l-au tratat au avut intentii bune cu inima lui Michael.

Cu o luna inainte de concertele de la Londra, am simtit ca Michael e pe cale sa moara. Simteam ca e un joc nebun. Am simtit ca nu va tine spectacolele acelea niciodata. Ei au incercat sa-l tina departe de familie in fiecare moment. Michael era controlat. Nimeni nu putea ajunge la el", a punctat La Toya.

Milioane de dolari si kilograme de bijuterii au disparut

Disparitia a milioane de dolari si a kilograme de bijuterii din casa lui Michael Jackson este un alt amanunt cel putin ciudat adus la suprafata de sora Regelui Pop: "Michael a avut intotdeauna bani in casa, de obicei in jur de doua milioane de dolari, care erau folositi pentru diverse plati. Oamenii spuneau ca nu era bogat, dar Michael avea intotdeauna bani cu el.

Cand m-am dus in casa, mai tarziu in acea zi, nu mai existau nici bani, nici bijuterii. Este foarte ciudat ca mai multe persoane au trecut prin casa inainte ca eu sa ajung. Cineva a fost acolo si a facut treaba buna", a redat La Toya ce s-a intamplat pe 25 iunie, o zi in care un fel de cutie a pandorei s-a deschis si din ea au inceput sa apara dezvaluirile privind viata si moartea lui Jackson.

Cantaretul s-a prabusit in jurul dupa-miezii, iar personalul sau a facut apel la 911, la 12.22. Totodata, La Toya a descris ce a gasit in noaptea aceea in camera in care fratele ei a murit - suporturi cu recipiente de oxigen, cu pilule si sticlute goale: "Politia a luat deja un rezervor de oxigen, care a fost alaturi de pat. In partea de sus a mai fost inca o masca de oxigen. Permanent, langa pat, era un suport pentru perfuzii intravenoase. Mi s-a spus ca politia a luat punga de lichid a transfuziei.

In spate, intr-un colt al camerei, am vazut trei rezervoare de oxigen. Acolo mai erau cutii goale de pilule. Am gasit si butelii de oxigen goale, in garaj. Michael era in regula, fericit si se bucura de fiecare minut cu ea. Desigur, el era slabut, dar Mihai a fost mereu slabut. Dupa parerea mea, el a era foarte sanatos.

Imi aduc aminte cand am fost sa-l vizitez la Londra. Cand am ajuns acolo, Michael era la usa si saluta oamenii. Mi-a spus ca arat fantastic. Au fost momente minunate. Cand a plecat ne-am imbratisat, mi-a multumit si a spus ca sa repetam asta in Las Vegas. A ajuns la usa, s-a uitat inapoi si si-a luat la revedere. Este trist sa cred ca a fost ultima data cand l-am vazut pe fratele meu".

Michael voia sa renunte la muzica

La Toya mai sustine ca cele 50 de concerte pe care Michael urma sa le sustina la Londra erau o adevarata pedeapsa. In ultimele lui zile, megastarul a avut parte de un program extrem de obositor. In plus, sora lui spune ca i-a spus, nu cu mult timp inainte sa moara, ca voia sa renunte la muzica.

"El a vrut sa fie regizor de film. Facea totul pentru a deveni regizor de film. Avea deja in plan de a face un film de groaza numit Thriller. Avea proiectat chiar si afisul pentru filmul asta. Michael nu a vrut sa sustina 50 spectacole. Ar fi vrut sa se opreasca la 10, dar el a fost impins. Si Michael, pentru ca era Michael, nu a vrut sa isi dezamageasca fanii. Chiar si fiica lui, Paris, a spus: 'Ei lucrau cu tata prea mult'. Cineva fragil ca el nu putea sustine ritmul asta", a adaugat La Toya.

La Toya dezvaluie ca este, de asemenea, intrigata de ambalare in saci a diverselor lucruri ale lui Michael la doar cateva ore de la moartea sa. In plus, a mai declarat ca atunci cand familia s-a intors acasa, la 11.30, oamenii loiali lui Michael fusesera concediati.

Cum a murit cel care crea o adevarata isterie oriunde se duce? A fost injectat cu un cocktail letal de doua ori pe zi - preparate injectabile cu morfina amestecate cu calmantul Demerol si narcoticul foarte puernic, Dilaudid? Sau cu calmantul Vistaril, droguri antianxietate Xanax, anti-depresivele Prozac si Zoloft, plus anti-drogul Prilosec pentru indigestie?

Politistii au adunat doi saci si un cos plin de medicamente prescrise, dar La Toya insista ca Jacko ii povestise ca era vegetarian si ca fusese sase luni la dezintoxicare. La ultima intalnire a familiei, cu trei saptamani inainte de moartea sa, cantaretul era puternic si sanatos.

In cele din urma La Toya a dezvaluit modul in care tragedia a strans familia Jacksons mai aproape: "Moartea lui Michael a unit familia. Suntem indurerati cu totii si suferim pierderea lui Michael... dar suntem, de asemenea, mai uniti, mai puternici simai hotarati sa-i demascam pe cei care ni l-au luat pe Michael". (A.T.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Michael Jackson criminali, #La Toya razbuna demasca criminali, #secret moarte inmormantare Michael Jackson , #stiri Michael Jackson