Marturisiri din dormitorul lui Michael Jackson - ce spun fostele sale angajate

Luni, 11 August 2014, ora 22:15
14545 citiri
Marturisiri din dormitorul lui Michael Jackson - ce spun fostele sale angajate

Michael Jackson a fost candva Regele Pop. Misterul cu care si-a inconjurat viata personala s-a spulberat treptat in anii care s-au scurs de la disparitie, aparand tot felul de destainuiri socante din partea celor care au trait in preajma sa.

La cinci ani de la moarte, Michael Jackson este acuzat din nou de abuz sexual, plangerea fiind depusa de un anume James Safechuck, care sustine ca a fost molestat de cantaret cand avea 10 ani. Prilej pentru presa de a rascoli din nou viata fostului megastar.

Astfel, publicatia New York Post le-a convins pe cateva dintre fostele angajate ale lui Michael Jackson sa faca marturisiri sub protectia anonimatului. Acestea au declarat ca viata regelui muzicii pop a fost zguduita din temelii de acuzatiile de molestare a minorilor.

"Cea mai nespalata si cea mai dezgustatoare persoana de la Hollywood"

In 1993, Jordan Chandler, 13 ani, a fost primul copil care l-a acuzat pe megastar ca a abuzat de el la Neverland, ferma cantaretului din California. Incepand din acest moment, cantaretul nu a mai fost el insusi, marturisesc trei dintre menajerele sale. "Viata sa s-a schimbat dupa 1993, cand a trebuit sa-i plateasca lui Jordan. Va spun, a devenit cea mai nespalata si cea mai dezgustatoare persoana de la Hollywood", suna spusele uneia dintre ele. O alta angajata adauga: "Michael a fost un toxicoman depravat. Se comporta mizerabil".

Un exemplu de astfel de comportament: "Michael parea uneori un animal. Alerga si isi facea nevoile prin casa. Daca cineva indraznea sa ii atraga atentia, il ameninta ca va face bilute din excremente si i le va arunca in fata".

Regele pop avea deseori invitati VIP la Neverland, ocazie cu care toata locuinta stralucea de curatenie. O angajata isi aduce aminte de reactia lui Michael dupa vizita lui Oprah Winfrey. "Imediat ce Oprah a plecat, a urinat la intrare. Nu-mi credeam ochilor. Si-a desfacut pantalonii si a urinat".

In dormitorul artistului, menajerele gaseau adesea resturi de mancare, sticle de alcool goale si imbracaminte murdara: "Nu am inteles niciodata cum putea dormi intr-o astfel de mizerie", spune una dintre angajate. "Isi uda patul, mirosul era insuportabil. Toate detestam sa mergem in dormitorul lui".

In camera sa, Michael Jackson instalase si un joc de darts, unde se gaseau fotografiile lui Steven Spielberg, David Geffen si Jeffrey Katzenberg, creatorii studioului de film Dreamworks. Despre acestia, cantaretul spunea ca "ii furasera ideea de studio". O angajata marturiseste: "Ii ura mult si vehicula afirmatii antisemite."

Astfel, lui Steven Spielberg ii ura sa ajunga in "infernul evreilor", iar pe copiii care veneau la Neverland ii invita sa "le tinteasca capetele si sa spuna cuvinte precum:'trebuie sa ucidem acesti mizerabili, acesti indivizi ce sug sangele'".

Michael Jackson a incercat sa-si schimbe stilul de viata in 1997 cand a devenit tatal lui Prince. Insa, din pacate, efortul sau de a deveni mai responsabil, mai ordonat, de a pastra curatenie in jurul sau nu a durat mult, megastarul nemaigasind in psihicul sau zdruncinat vointa necesara, marturisesc aceleasi angajate.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Michael Jackson viata personala, #Michael Jackson destainuiri angajate, #Michael Jackson mizerie, #Michael Jackson Neverland , #stiri Michael Jackson