Mezinul lui Michael, in realitate copilul bodyguardului starului?

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 20:43
5786 citiri
Mezinul lui Michael, in realitate copilul bodyguardului starului?

Fostul bodyguard al lui Michael Jackson, in varsta de 29 de ani, a declarat marti ca vedeta i-a propus sa doneze sperma, oferindu-i in schimb 500.000 de lire sterline, insa ca a refuzat banii, dar i-a indeplinit dorinta, rezultatul fiind mezinul starului, Blanket.

Matt Fiddes, expert in arte martiale, povesteste ca a fost de acord sa-si ajute seful in 2001, dupa ce acesta i-a spus ca si-ar dori un copil atletic, relateaza The Sun. A fost de acord sa il ajute, refuzand averea ce ii era oferita la schimb pentru simplul motiv ca la randul sau era multi milionar.

Fostul bodyguard declara ca vestea ca este tatic i-a dat-o actorul Mark Lester, si el donator de sperma pentru Michael, tatal biologic al lui Paris, in varsta de 12 ani.

Matt, originar din Marea Britanie, a ramas prieten cu Michael, vazand nenumarate similaritati intre Blanket si propria infatisare pe masura ce acesta crestea.

Blanket, acum in varsta de 8 ani, este potrivit lui Matt, "picatura" din el cand avea aceeasi varsta, semanand foarte bine si cu copiii bodyguardului. In plus, el a imbratisat, de asemeni, artele martiale.

El a mai spus ca daca bunica lui Blanket si Katherine Jackson, cele care au grija de copii, vor deceda, va cere un test ADN si se va lupta pentru custodie.

"Michael nu mi-a spus niciodata ca Blanket este fiul meu, dar mi-a luat sperma si copilul este picatura din mine", a declarat el.

Niciun contract

El a povestit ca l-a cunoscut pe Michael la Londra, unde l-a ajutat cu securitatea pe parcursul unui turneu pe aceasta il avea. In acea vreme, povesteste Matt, el insusi avea probleme in a deveni tata, moment in care Michael i-a promis ca-l va ajuta, el cunoscand denumarati medici, iar daca nu erau probleme avea sa foloseasca materialul genetic pentru un copil, ceea ce, potrivit bodyguardului, s-a si intamplat.

Intre cei doi nu a existat niciun contrat de confidentialitate, a tinut Matt, acum tata a trei copii, sa specifice. Pe certificatul de nastere al lui Blanket nu este trecut nimeni la rubrica "mama".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tata Blanket Jackson, #bodyguard donator sperma Michael, #copii Michael Jackson, #Matt Fiddes tata Blanket , #stiri Michael Jackson
Comentarii
Poza tataie2010
tataie2010
rank 4
sa nu zica nimeni ca Michael nu a avut ajutor