Michael Jackson, catre copiii sai: "Vor sa ma ucida!"

Joi, 27 Iunie 2013, ora 10:51
3664 citiri
Michael Jackson, catre copiii sai: "Vor sa ma ucida!"

Procesul intentat de Katherine Jackson, mama raposatului rege pop, companiei AEG Live, care organiza concertele pe care ar fi trebuit sa le sustina Michael la Londra, scoate la iveala detalii care mai de care mai surprinzatoare, chiar socante, despre viata artistului.

Se pare ca ori de cate ori se intorcea de la telefon, Michael exclama: "Ma vor omori!", a afirmat Prince Jackson, fiul acestuia, audiat la proces, conform CNN. Potrivit acestuia, tatal sau chiar i-a spus ca se referea la Randy Phillips, CEO al AEG Live, si la managerul Tohme Tohme.

Cearta dintre directorul AEG Live si medicul Conrad Murray

Mai mult, Prince, in varsta de 16 ani, isi aminteste ca, in ajunul mortii tatalui sau, Phillips, venit in vila inchiriata din Los Angeles in care Michael locuia impreuna cu copiii sai, a vorbit foarte agresiv cu medicul Conrad Murray.

De altfel, ultima sa conversatie cu tatal sau a fost despre Phillips, Prince sunandu-l pe Michael sa-l anunte ca directorul AEG Live venise. Michael l-a rugat atunci sa-i ofere mancare si bautura.

Prince si-a amintit si momentul mortii tatalui sau, pe care l-a povestit in sala in care au avut loc audierile, miercuri. A povestit cum a intrat in camera tatalui sau, acesta fiind jumatate cazut din pat, cu ochii dati peste cap. Medicul Conrad Murray incerca, fara succes insa, sa-l resusciteze.

Isi aminteste ca a fost urmat pe scari de Paris, desi a incercat sa o impinga, pentru a nu ajunge sa-si vada tatal. In tot acest timp, aceasta striga ca isi vrea tatal inapoi. Abia la spital medicul Conrad Murray i-a anuntat, sec, ca tatal lor a murit. "Imi pare rau, copii, tatal vostru este mort", le-a spus el.

In urma cu 4 ani, la momentul tragediei, Prince avea 12 ani, fiind cel mai mare dintre copii. Acesta marturiseste ca tatal sau avea incredere in el, marturisindu-i cine sunt cei de care ar trebui sa se fereasca si cine sunt cei pe care ar trebui sa-i considere apropiati.

Familia lui Michael, prin avocatii sai, vrea sa demonstreze ca starul a murit din cauza medicului angajat de companie sau supervizat de aceasta, condamnat deja de omor involuntar.

De altfel, Murray a recunoscut deja ca ii dadea in fiecare seara lui Michael anestezic, respectiv propofol, pentru a-i alunga insomniile, o supradoza fiind cea care l-a ucis. Avea nevoie de somn pentru a fi odihnit la repetitii.

AEG Live sustine, prin avocatii sai, ca Jackson a fost cel care l-a ales si il controla pe Murray, directorii companiei neavand de unde sa stie cum era tratat Michael de medicul sau si nici cu ce.

La proces, Prince a marturisit ca la randul sau se confrunta cu insomniile de la moartea tatalui sau si ca s-a distantat de foarte multi oameni dupa tragedie.

Paris nu a putut depune marturie, ea fiind inca spitalizata dupa tentativa de sinucidere.

Cat despre Blanket, cel mai mic dintre copiii lui Michael, acum in varsta de 11 ani, acesta nu va depune marturie, un psiholog care l-a evaluat hotarand ca altminteri ranile emotionale ar fi prea adanci.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#proces michael jackson, #ultimele zile Michael Jackson, #depozitie Prince proces Michael Jackson, #copii Michael Jackson proces, #cauza moarte Michael Jackson , #stiri Michael Jackson
Comentarii
Poza OTTOman
OTTOman
rank 4
Jackson ala vorbea si cu chimpanzeul lui, asa ca...