Anuntul care i-a infuriat pe nemti: Michael Schumacher s-a trezit!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 01 Aprilie 2014, ora 13:14
8304 citiri
Anuntul care i-a infuriat pe nemti: Michael Schumacher s-a trezit!
Foto: Die Aktuelle

O publicatie germana a produs rumoare marti, pe 1 aprilie, titrand pe prima pagina "Michael Schumacher s-a trezit!"

Revista "Die Aktuelle" are pe prima pagina o fotografie cu Michael Schumacher si sotia acestuia, cu un titlu care i-a lasat pe multi cu gura cascata, "s-a trezit!"

Dupa socul initial, cand si-au dat seama ca nu este decat o gluma proasta, multi dintre cititori au reactionat pe alocuri chiar agresiv.

"O prostie!", "Trebuie dati in judecata", "Nu se poate asa ceva, e oribil ce-au facut", sunt doar cateva dintre reactiile de pe forumurile germane.

Unul dintre cei care au cumparat revista a dezvaluit ca, de fapt, nu este vorba decat despre un titlu mincinos.

"Revista asta va fi data in judecata! Titlul este micut - Destinul lui Schumi - iar apoi foarte mare scrie S-a trezit! Dar in articol sunt povestile a trei oameni care relateaza cum s-au trezit ei din coma, ultimele noutati si ingrijorarile medicilor.

Se spune ca sotia lui nu a anulat traditionalul turneu de calarie pe care il organizeaza, dar nu se specifica faptul ca modifica vila familiei pentru a-l aduce pe Michael acasa. Au vrut doar sa vanda mai multe reviste si m-au facut sa imi cheltui banii degeaba!", comenteaza un cititor.

Michael Schumacher se afla in coma de la sfarsitul anului trecut, cand a suferit un accident teribil la schi. Fostul pilot de Formula 1 s-a lovit cu capul de o stanca si, desi a ajuns in cateva ore la spitalul din Grenoble, nu si-a mai revenit.

Prima reactie oficiala dupa "vestile extrem de proaste" despre Michael Schumacher

In urma cu doua luni, medicii francezi anuntau ca incearca sa-l trezeasca din coma, insa pana acum eforturile au ramas fara efect.

Starea lui Schumacher este "critica, dar stabila", potrivit celor mai recente informatii facute publifce de staff-ul medical.

Sotia lui Schumacher ii pregateste o surpriza de 10 milioane de euro

Presa engleza sustine ca sotia lui "Schumi" va transforma un etaj al vilei familiei in salon de spital pentru a-l aduce pe Michael acasa.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Michael Schumacher coma accident, #Michael Schumacher coma presa Germania, #Michael Schumacher Die Aktuelle , #accident Michael Schumacher