Michael Schumacher, trezit din coma: Anunt de ultima ora al familiei

Joi, 13 Februarie 2014, ora 19:50
12322 citiri
Michael Schumacher, trezit din coma: Anunt de ultima ora al familiei

Familia lui Michael Schumacher a reactionat dupa avalansa de informatii contradictorii referitoare la starea fostului campion mondial publicate de presa internationala.

Prin intermediul purtatorului de cuvant al lui Schumi, Sabine Kehm, familia septuplului campion mondial din Formula 1 a oferit detalii de ultima ora.

"Familia continua sa creada cu tarie in recuperarea lui Michael si are incredere in echipa de medici care se ocupa de el. Cel mai important lucru nu este cat de repede se desfasoara acest proces de recuperare, ci faptul ca are loc intr-un mediu controlat si sigur.

La solicitarea familiei, careia i-am acordat o importanta deosebita, pot sa va spun ca ei nu doresc sa ofere detalii medicale, dorind sa protejeze viata privata a lui Michael. Dar, asa cum am asigurat de la inceput, vom furniza in continuare informatiile importante cu privire la starea lui de sanatate. Tot ce pot sa va spun este ca, asa cum se intampla in astfel de cazuri, nicio zi nu este la fel", a spus Sabine Kehm.

Reactia managerului lui Schumacher, dupa anuntul dur facut de presa germana

Penuria de infirmatii de la Spitalul din Grenoble, acolo unde se afla internat Michael Schumacher, a provocat o serie de speculatii in presa internationala.

Astfel, in ultima perioada s-a scris ca procesul de trezire din coma ar fi fost suspendat dupa ce echipa de medici a descoperit ca Schumacher are pneumonie.

Fostul campion mondial din Formula 1 se afla in coma din data de 29 decembrie, atunci cand a suferit un grav accident.

Un doctor german da explicatii in cazul Michael Schumacher

Aflat la schi in Franta, el s-a dezechilibrat, a cazut si s-a lovit cu capul de o stanca.

In ultima saptamana, medicii francezi au incercat sa-l trezeasca din starea de coma indusa, reducand treptat doza de sedative administrata germanului, insa acesta nu a reactionat asa cum ar fi trebuit.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Michael Schumacher stare, #Michael Schumacher coma accident, #Michael Schumacher anunt familie , #accident Michael Schumacher
Comentarii