Hakkinen il inteapa pe Schumacher si ii recomanda sa se retraga

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 19:29
1523 citiri
Hakkinen il inteapa pe Schumacher si ii recomanda sa se retraga

Dublu campion mondial al Formulei 1, finlandezul Mika Hakkinen il critica pe Michael Schumacher si ii recomanda sa se retraga din Marele Circ.

"Acum, Michael este pentru mine un tragic ex-erou. Ma intreb de ce naiba a revenit in cockpit. Vorbim despre cel mai de succes om din sportul cu motor care s-a zbatut in mijlocul plutonului si care a facut o greseala ridicola la Abu Dhabi, care a fost aproape sa-l coste viata.

Ce tragedie ar fi fost pentru germani, chiar in ziua triumfului lui Vettel! Ce mai are de demonstrat omul care a castigat mai mult decat oricine altcineva. In opinia mea, el isi demonteaza mitul putin cate putin. Si nu vad ca se face vreo diferenta intre problemele tehnice si faptul ca nu mai poate tine pasul cu ceilalti.

Dupa trei ani m-am intors si eu sa concurez pentru Mercedes in DTM. Si trebuie sa recunosc ca nu exista cadouri pentru batrani, nici daca esti campion mondial de Formula 1. Am mai castigat numai de trei ori. Nu poti sa opresti roata timpului, nici sa o dai inapoi. Din punctul meu de vedere, nu am fost niciodata prieteni apropiati pentru ca intotdeauna s-a purtat cu mine un pic prea arogant.", a spus Hakkinen, conform Motorsport.com.

Michael Schumacher a revenit in Formula 1 in 2010, insa a avut o prestatie sub asteptari, terminand sezonul ca un pilot de pluton, fiind surclasat mai mereu de colegul sau de la Mercedes GP, Nico Rosberg.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Pilotul britanic Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position în cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, programată sâmbătă pe circuitul de la Shanghai....
Negocieri surprinzătoare în Formula 1. Pilotul cu care discută campionii de la Red Bull
Negocieri surprinzătoare în Formula 1. Pilotul cu care discută campionii de la Red Bull
Red Bull Racing, campioana mondială en titre din Formula 1, poartă negocieri cu pilotul spaniol Carlos Sainz Jr, care se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon, a dezvăluit Helmut...
#Michael Schumacher, #Mika Hakkinen, #formula 1 , #stiri Michael Schumacher
Comentarii