The Stig a fost demascat: este Michael Schumacher (Video)

Luni, 22 Iunie 2009, ora 10:02
3671 citiri
The Stig a fost demascat: este Michael Schumacher (Video)

Jeremy Clarkson a demascat identitatea lui Stig. Sub casca si combinezonul albe din studio se afla Michael Schumacher.

Primul episod al Seriei a 13-a Top Gear, difuzata duminica seara de postul britanic BBC Two, a gazduit unul dintre cele mai interesante momente din istoria emisiunii: demascarea celebrului Stig.

Jeremy Clarkson, gazda emisiunii, anuntase deja cu doua zile inainte de emisiune, intr-un editorial scris in The Times, ca The Stig isi va arata fata pentru prima data duminica, astfel ca se presupune, inca inainte de publicarea cifrelor de rating, ca episodul 1 al seriei 13 a fost unul dintre cele mai urmarite din istoria show-ului britanic.

Dupa un tur pe celebrul circuit Top Gear la bordul unui Ferrari FXX, in urma caruia a fost stabilit un nou record pe la fel de celebra lista a timpilor pe tur, The Stig si-a ridicat pentru prima data casca in fata sutelor de spectatori din studio si a milioanelor de telespectatori din fata televizoarelor.

Iar sub cunoscutul combinezon alb al lui Stig statea mult mai cunoscutul Michael Schumacher, fostul septuplu campion mondial de Formula 1.

Evident, nu se stie daca Michael Schumacher a fost invitat special pentru o singura editia a show-ului sau daca fostul pilot german se afla sub casca lui Stig la fiecare editie Top Gear. Insa demascarea lui Stig in direct a fost o premiera asteptata de atatia iubitori ai emisiunii, incat se va vorbi mult de acum inainte despre prima identitate Stig prezentata in direct.

Fostul pilot de Formula 1 Perry McCarthy a fost prima identitate a lui The Stig, britanicul stand sub masca personajului Top Gear in primele doua sezoane ale show-ului. Acesta a fost insa inlocuit dupa ce a scris in autobiografia pe care a publicat-o ca el este adevaratul Stig. De atunci, combinezonul lui Stig si-a schimba culoarea din negru in alb, McCarthy fiind cunoscut sub numele "The black Stig".

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Michael Schumacher, #The Stig, #Jeremy Clarkson, #Tope Gear , #stiri Michael Schumacher