Ziare.com

Mariri salariale pentru angajatii Michelin Romania

Luni, 30 Martie 2009, ora 15:00

   

Mariri salariale pentru angajatii Michelin Romania
Angajatii de la cele trei fabrici Michelin din Romania vor avea salarii mai mari cu 3% din martie si cu 2% din iulie, a anuntat Teodor Jecan, presedintele sindicatului la uzina de anvelope din Zalau.

Marirea salariala este rezultatul negocierilor privind noul contract colectiv de munca, scrie Evenimentul Zilei.

Angajatiii au mai obtinut si promisiunea unor prime de Paste si Craciun mai mari cu 120 de lei, in timp ce prima de vacanta si bonusul de Ziua Cauciucarului vor ramane constante, la 850 de lei, respectiv 200 de lei.

Un angajat mai poate obtine, in fiecare luna, un bonus variabil de maximum 175 de lei, daca este indeplinit planul si lucreaza la calitate maxima.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Salariatii Michelin mai au posibilitatea incasarii unor sporuri de 30-40 de lei pentru zilele de sambata si duminica lucrate.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1681 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E?

E, cum e cu amaritii de la privat? Totul e sa ai un patron care intelege economia de piata si sa stie sa cointereseze angajatii, nu sa-i tina cu salariul minim pe economie, sa nu-si plateasca impozitele dar sa umble in q7 si sa aiba iaht pe marea mediterana. Ei, ce ziceti angajatilor de la privat, care uriti atit de mult pe bugetari?

 

Salariile la Michelin ...

Ai habar cat sunt ma gagautza ? Sa iti spun eu ? 680 roni , nu se compara cu cele 15 milioane a lui soferu de la finante , care mai capata ep langa ele si spor de mama *** stie ce o fi.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor