Ce planuri are Microsoft cu tableta Surface

Sambata, 09 August 2014, ora 08:08
2951 citiri
Ce planuri are Microsoft cu tableta Surface
Foto: Digital Trends

Tableta Surface produsa de Microsoft a venit pe piata de profil cu numeroase promisiuni de a umple golurile lasate libere de alte produse.

Primul model al tabletei a avut rolul de a prezenta publicului noul program de operare Windows, dar si de a face tranzitia de la calculatorul clasic la ecranul de tip touchscreen, scrie Digital Trends.

Investitia presupusa de proiectul Surface se ridica la aproximativ 1,7 miliarde de dolari.

Surface Pro 3 este cu siguranta cel mai reusit model al acestei serii de tablete. Performantele ei au ajuns la un nivel foarte ridicat, putand satisface pretentiile celor mai impatimiti utilizatori. Ecranul generos si tastatura ii confera un grad ridicat de utilitate.

Ambitiile noului director executiv al Microsoft, Satya Nadella, sunt mari. Totusi, el a declarat ca Microsoft nu doreste sa concureze pe piata tabletelor cu companiile ce detin licenta de Windows.

De la lansarea Surface Pro 3, iPad-ul nu a mai fost in centrul atentiei, desi tableta Apple are un pret mai mic decat aceasta.

In schimb, laptopul MacBook Air a beneficiat de o atentie sporita din partea celor pasionati de tehnologie. Interesant este ca Surface nu se distanteaza de conceptul de laptop, asa cum fac alte tablete, ci readuce in actualitate necesitatea tastaturii pentru un asemenea gadget.

Sistemul ei de operare permite rularea mai multor aplicatii simultan si trecerea cu usurinta de la una la alta, exact asa cum se poate face pe un calculator clasic. Pentru gadgeturile similare cu sistem de operare Android, o asemenea calitate reprezinta un semn de ingrijorare pentru viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#tableta surface microsoft, #Microsoft tableta Surface , #lansare