Microsoft Lumia 830 redefineste clasa de mijloc (Video)

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 20:38
2383 citiri
Microsoft Lumia 830 redefineste clasa de mijloc (Video)
Foto: Engadget

Noul smartphone Microsoft Lumia 830 ar putea fi un concurent serios pentru iPhone, dar si pentru cele mai puternice telefoane cu Android. Acesta vine inarmat cu o rama metalica si camera foto high-end PureView, caracteristici deosebite pentru un smartphone din clasa de mijloc.

Noul smartphone va ajunge in magazine la maxim 400 de euro, la liber, iar operatorii l-ar putea vinde cu abonament pe doi ani si cu mai putin de 100 de euro, daca raportam la piata europeana ultimele cifre prezentate de Engadget.

Lumia 830 costa deci mai putin decat cele mai cautate telefoane ale momentului, de la Apple, Samsung si HTC, dar vine cu performante superioare aparatelor din acceasi gama de pret lansate de acesti producatori de top.

Smartphone-ul are dimesiunile de 139,4 x 70,7 x 8,5 milimetri si cantareste 150 de grame. Ecranul este de 5 inchi, are o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, o memorie interna de pana la 16 GB si un microSD de pana 128 GB.

Lumia 830 dispune de sistemul de operare Windows Phone 8.1 si de aplicatii standard, precum Here Drive, Skype, Mix Radio, dar si de altele ca Facebook si Flipboard.

Camera foto principala este una 10 MP si ofera o stabilizare optica a imaginii si un update care creste performanta acesteia.

Smartphone-ul este dotat cu un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1,2 GHz, memorie RAM 1 GB care ofera performanta din gama medie si o baterie de 2.200 mAh.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#nou smartphone Microsoft Lumia, #nou smartphone Lumia 830, #Lumia 830 pericol iPhone , #lansare