CEO-ul Microsoft se scuza, dupa o gafa colosala

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 21:00
4878 citiri
CEO-ul Microsoft se scuza, dupa o gafa colosala

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, si-a prezentat scuze, dupa ce a declarat ca femeile ar trebui sa aiba mai degraba incredere in "karma proprie" decat sa ceara marire de salariu.

"N-am raspuns cum trebuia. Barbatii si femeile ar trebui sa primeasca acelasi salariu pentru aceeasi munca. Daca sunteti de parere ca meritati o marire de salariu, ar trebui sa cereti acest lucru", a transmis Nadella angajatilor, intr-o postare de Twitter citata de Forbes.

"Sectorul nostru trebuie sa termine cu inegalitatile salariale - asa nu va mai fi nevoie sa cerem mariri", a mai transmis seful de la Microsoft.

Acesta a fost prezent, joi, la o conferinta pe tema femeilor care sunt angajate in domeniul IT, iar o femeie i-a cerut sfaturi pentru angajatele care vor sa avanseze in cariera, insa nu isi fac curaj sa ceara o marire de salariu. CEO Microsoft a apreciat ca "nu e neaparat vorba de o marire de salariu, ci despre increderea ca sistemul va acorda marirea potrivita". Oficialul Microsoft a continuat afirmand ca "aceasta este una dintre super puterile femeilor care nu cer mariri, puterea de a crede in karma buna si a astepta".

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Satya Nadella salariu femeie, #gata CEO Microsoft , #stiri Microsoft
Comentarii