Companiile ar putea sa reduca investitiile in solutii integrate

Luni, 09 Februarie 2009, ora 14:56
536 citiri
Companiile ar putea sa reduca investitiile in solutii integrate
Sursa Foto: Wall-Street

Companiile vor reduce in acest an investitiile pentru achizitionarea solutiilor integrate de software preferand sistemele de optimizare pentru reducerea costurilor.

"Ne asteptam in acest an ca firmele sa-si reduca investitiile in achizitionarea de solutii integrate. Unele vor prefera sa inchirieze numai anumite produse", a spus luni managing directorul Wizrom, Zemy Apfelbaum, citat de NewsIn.

Acesta a adaugat ca in conditiile economice actuale multe societati se vor orienta spre sisteme de optimizare pentru scaderea si controlarea costurilor. "Firmele vor fi mult mai receptive pentru o scadere a costurilor. Un astfel de sistem poate aduce un return investment bun si rapid", a adaugat managing director Wizrom.

De asemenea, compania a ales ca impreuna cu partenerii sai din domeniul financiar sa ofere solutii de finantare firmelor interesate de achizitionarea de solutii informatice.

"Cand oferi un proiect oferi si finantarea pentru un termen de doi sau trei ani. Este ceva care merge foarte bine, iar companiile sunt foarte receptive", a mai spus Zemy Apfelbaum.

Wizrom Softwarw a incheiat anul 2008 cu o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 27% fata de anul precedent. Astfel, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 9,5 milioane de dolari si si-a crecut numarul de clienti activi cu 10%, de la 2.700 la 3.000.

Principalele venituri au provenit din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si ERP-ul WizPro. Cele doua aplicatii au cumulat 65% din totalul incasarilor.

Pentru anul in curs reprezentantii companiei au ca target aceleasi rezultate ca anul precedent. "Ne este dificil sa estimam. Am ales sa ne punem ca target pentru 2009 cifra de afaceri din 2008. Planul Wizrom pe anul in curs se va concentra pe consolidarea si dezvoltarea bazei actuale de clienti si parteneri", a declarat Apfelbaum.

De asemenea, acesta acest a adaugat ca in acest moment compaia lucreaza la mai multe proiecte si analizeaza variantele de a intra pe piata singura sau in parteneriat.

Compani romaneasca Wizrom Software activeaza pe piata din 1992 si are 170 de angajati. Din 2006 aceasat a devenit Microsoft Gold Certufied Partner. Wizrom detine filiale in Republica Moldova si Bulgaria.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Wizrom solutii contabilitate, #companii investitii Microsoft, #solutii reducere costuri , #stiri Microsoft