Cum arata cantina Microsoft, cu mancaruri de lux la pret de chilipir (Galerie foto)

Marti, 02 Iulie 2013, ora 20:58
6626 citiri
Cum arata cantina Microsoft, cu mancaruri de lux la pret de chilipir (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Campusul Microsoft din Redmond, Washington, are una dintre cele mai luxoase si interesante cantine de companii multinationale, iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

Aceasta este concluzia la care au ajuns jurnalistii de la Business Insider, dupa ce au mers intr-o vizita la Cafe 16, complexul unde angajatii Microsoft au de ales intre restaurante de tot felul, fast-food-uri sau cafenele.

Cantina a fost redeschisa recent, dupa ce lucrarile de modernizare au fost finalizate. Ziaristii au facut un tur, au mancat cateva mese si au laudat mancarea excelenta de aici.

Aceasta nu este gratis, cum se intampla in cazul salariatilor Google, insa preturile sunt foarte mici. O friptura delicioasa cu garnitura si salata cost 6,5 dolari, ceea ce, la salariile celor de la Microsoft, reprezinta un chilipir.

O pizza plina de ingrediente proaspete este numai 5,5 dolari. Aceste mancaruri sunt mult mai bune decat ce ai putea gasi in numeroase restaurante cu renume.

Jurnalistii au precizat ca, daca ar lucra la Microsoft, cu singuranta ar manca pranzul si cina la Cafe 16 in fiecare zi. In cantina exista o zona imensa numai pentru supe si salate, de unde angajatii pot alege dintr-o diversitate de sortimente.

Cantina a fost deschisa dupa ce managerii de la Microsoft si-au dat seama ca nu este foarte productiv ca angajatii sa plece mereu in oras in timpul programului pentru a manca la anumite restaurante. Asa ca firma a invitat patronii localurilor din oras sa isi deschida restaurante in interiorul campusului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#cantina Microsoft, #Cafe 16 Microsoft, #preturi cantina Microsoft, #angajati Microsoft , #stiri Microsoft