Microsoft anunta Apocalipsa pentru sistemul Windows 7

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 20:59
7537 citiri
Microsoft anunta Apocalipsa pentru sistemul Windows 7
Foto: Tech Times

Gigantul american Microsoft a facut, in urma doar cateva zile, un anunt ingrijorator pentru utilizatorii din intreaga lume ai sistemului de operare Windows 7. Astfel, ca si in cazul Windows XP, Microsoft nu va mai oferi suport pentru sistemul Windows 7 incepand cu 13 ianuarie 2015.

Utilizatorii vor fi nevoiti sa-si faca un upgrade sistemului de operare al calculatorului, la versiunile 8.1 sau 9, potrivit Tech Times.

De asemenea, pe lista de software, servicii si sisteme de operare pentru care Windows inceteaza sa mai ofere suport in viitor, se afla si Windows Storage Server 2008, Windows Phone 7.8, Windows Server 2008 si Echange Server 2010.

Dupa incheierea suportului pentru Windows 7, va exista o perioada de 5 ani in care vor exista totusi actualizari de securitate gratuite.

Noua miscare a companiei Microsoft va afecta utilizatorii. Companiile care vor beneficia de suport extins pentru Windows 7 vor putea plati pentru acesta pana la 14 ianuarie 2020.

Unii au facut speculatii ca Microsoft isi va extinde suportul pentru Windows 7 similar cu cel realizat pentru Windows XP, care a beneficiat de acest lucru vreme de 13 ani.

"Clientii ar trebui sa migreze spre noul Service Pack pentru a continua sa primeasca actualizari de securitate si sa fie eligibili pentru alte optiuni de suport", au precizat oficiali ai companiei Microsoft.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Microsoft renunta sistemul Windows7, #Apocalipsa sistem operare Windows7, #Microsoft renunta suport Windows7 , #stiri Microsoft