Seful Microsoft, in lacrimi la ultima sa conferinta: A plecat pe melodia din Dirty Dancing (Video)

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 10:55
3420 citiri
Seful Microsoft, in lacrimi la ultima sa conferinta: A plecat pe melodia din Dirty Dancing (Video)
Foto: Captura YouTube

Seful Microsoft, Steve Ballmer, care se va retrage din functie in urmatorul an, a tinut ultima sa intalnire cu angajatii, luandu-si la revedere in lacrimi si in pasi de dans.

In varsta de 57 de ani, el a intrat in scena pe piesa lui Michael Jackson - Wanna Be Startin' Somethin' si a declarat ca firma la care a lucrat 33 de ani "va schimba din nou lumea", informeaza BBC.

La eveniment au participat peste 13.000 de angajati ai Microsoft. Pana in prezent, firma nu a anuntat un inlocuitor.

Ballmer se va retrage in 2014 din functie si va lasa compania intr-o pozitie delicata, avand in vedere ca a pierdut mult teren in ceea ce priveste dispozitivele mobile.

Cat a fost la carma Microsoft, el a devenit cunoscut pentru prezentarile viguroase si entuziaste de produse, in care isi declara mereu dragostea pentru compania pe care o conduce.

Dirty Dancing

Evenimentul, descris pe retele sociale de catre unii angajati drept un concert rock, a avut loc pe Key Arena din Seattle, care are o capacitate de 17.000 de locuri si care gazduieste de obicei meciuri de baschet si hochei.

Inginerul Bob Ulrich a postat o poza pe Twitter, in care se vede multimea care astepta la coada ca sa intre in arena.

Project managerul Charles Naut a publicat o postare cu discursul "foarte sensibil" a lui Ballmer, care a incheiat spunand "I've had the time of my life!", o replica din celebrul cantec din filmul Dirty Dancing.

The Verge a mentionat ca seful Microsoft avea lacrimi in ochi tot timpul. De asemenea, el si-a "alintat" rivalii, precizand ca Apple este la moda, Amazon are produse ieftine, Google se concentreaza pe a sti cat mai multe, in timp ce Microsoft are ca scop sa faca din ce in ce mai mult.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#retragere sef Microsoft, #ultima conferinta sef Microsoft, #retragere Steve Ballmer , #stiri Microsoft