Ai avut probleme cu Windows 10? Microsoft ar trebui sa te despagubeasca

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 11:40
5132 citiri
Ai avut probleme cu Windows 10? Microsoft ar trebui sa te despagubeasca
Foto: Microsoft

Ti-ai facut upgrade la Windows 10 si ai avut probleme cu laptopul sau cu calculatorul dupa aceea? Cei de la Microsoft ar trebui sa-ti dea bani.

Cel putin asa sustine organizatia non-guvernamentala Which, informeaza The Independent.

"Compania ar trebui sa respecte drepturile consumatorilor si sa plateasca compensatii, acolo unde e cazul", arata ONG-ul.

Reamintim ca unii utilizatori au fost iritati de faptul ca dispozitivele lor si-au facut upgrade fortat la Windows 10 si ca noul sistem de operare le-a cauzat probleme.

Printre problemele semnalate se mai numara faptul ca acesta nu era compatibil cu imprimantele si boxele lor ori ca au pierdut fisiere.

In aceste conditii, Which a facut un sondaj de opinie, in randul a 5.500 de persoane. Dintre acestia, aproape jumatate au sustinut ca au trecut la Windows 10, insa unul din 10 a fost nemultumit de acesta, asa ca a revenit la o versiune mai veche.

ONG-ul sustine ca Microsoft ar trebui sa-i despagubeasca pe cei care au avut o experienta neplacuta cu Windows 10, adica sa repare sau sa inlocuiasca o componenta hardware care nu functioneaza, sa primeasca banii inapoi daca au platit pentru upgrade sau chiar sa primeasca un laptop nou daca acesta s-a stricat dupa ce au descarcat cea mai noua versiune a sistemului de operare.

Citeste si despre femeia din SUA care a castigat procesul cu Microsoft dupa ce laptopul sau a facut upgrade fortat la Windows 10

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#despagubiri probleme Windows 10, #bani Windows 10, #Microsoft despagubiri Windows 10 , #Windows 10