Ziare.com

Microsoft isi schimba tehnologia de detectare a Windows-ului piratat

de Alexandru Toreanik
Duminica, 14 Februarie 2010, ora 11:39

   

Microsoft isi schimba tehnologia de detectare a Windows-ului piratat
Microsoft isi va schimba modul in care verifica daca sistemul de operare Windows instalat pe un computer este piratat sau nu.

Compania a anuntat ca va adauga versiunii Windows 7 o semnatura de autenticitate care urmeaza sa fie verificata pe langa procesul obisnuit pe care il are deja, scrie PC World.

Joe Williams, directorul programului de autentificare a versiunilor originale, spune ca metodele de piratare au evoluat asa ca trebuie sa faca si ei acest lucru.

Utilizatorii de Windows 7 care au activat serviciul de update automat vor fi reinspectati prin noul procedeu, iar cei care au versiuni originale ale sistemului de operare nici nu vor observa ce se intampla, a explicat Williams.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Acesta va fi primul update facut la Windows Activation Technologies pentru Windows 7. El va fi lansat in cursul zilei de marti si va aparea in Windows Update dupa o saptamana ca fiind un update important pentru editiile Windows 7 Ultimate, Enterprise, Professional si Home Premium.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3336 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor