Tablete cu Windows 8, speciale pentru zborul cu avionul

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 07:37
7427 citiri
Tablete cu Windows 8, speciale pentru zborul cu avionul
Foto: Journal du Net

Compania aeriana Emirates Airlines a optat pentru tableta HP ElitePad 900, dezvoltand o aplicatie gandita pentru a imbunatati si personaliza serviciul la bord.

In timp ce analistii isi exprima indoiala cu privire la adoptarea in masa a tabletei Windows 8 in corporatii, Microsoft tocmai a anuntat cu mandrie ca Emirates Airlines va lansa 1.000 de astfel de tablete in 2013.

Compania aeriana a ales tableta HP ElitePad 900, care va fi disponibila in ianuarie 2013, potrivit Journal du Net.

Fiecare tableta va rula sub Windows 8 Enterprise si va dispune de aplicatia Knowledge Driven Inflight Service (denumita "Kis"), dezvoltata de Emirates Airlines.

Aplicatia va trebui sa permita mai ales insotitorilor de bord sa stie anumite detalii despre pasagerii lor, cum ar fi preferintele culinare ale acestora.

De asemenea, membrii echipajului ar putea sa se foloseasca de aceasta aplicatie pentru a se cunoaste mai bine intre ei si ca sa afle mai rapid limbile vorbite de fiecare.

100 de tablete HP ElitePad 900 vor fi lansate din ianuarie viitor si peste 900 pe tot parcursul anului. Microsoft promite ca pana la sfarsitul anului 2013 va fi posibil sa existe aceste tablete in toate zborurile Emirates Airlines.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#tableta Windows Emirates Airlines, #aplicatie avion tableta, #tableta aplicatie Emirates Airlines , #Windows 8