Înapoi la listarea arhivei

14 Noiembrie 2007 - Toate drumurile din judet sunt acoperite de zapada

Circulatia pe drumurile nationale din Harghita se face in conditii de iarna dupa ce, marti seara, a fost oprita temporar in mai multe zone, din cauza viscolului si a ghetii de pe carosabil,

14 Noiembrie 2007 - Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale

Circulatia rutiera pe drumurile nationale din Harghita care traverseaza trecatorile montane este ingreunata din cauza ninsorilor cazute in timpul noptii, informeaza corespondentul ROMPRES.

14 Noiembrie 2007 - Circulatie oprita temporar din cauza ghetii

Circulatia rutiera a fost oprita temporar marti seara, pe DN 12 A, intre Miercurea Ciuc si Frumoasa, din cauza ghetii care s-a format pe carosabil, transmite corespondentul ROMPRES.

14 Noiembrie 2007 - Circulatie blocata temporar din cauza ninsorii

Traficul rutier pe DN 13 A, Miercurea Ciuc-Odorheiu Secuiesc a fost blocat temporar marti, in urma unei ninsori abundente, insotite de viscol, transmite ROMPRES.

14 Noiembrie 2007 - Majoritatea scolilor vor cheltui fondurile pentru reparatii

Aproape toate scolile harghitene vor reusi sa cheltuiasca banii alocati, in acest an, de Ministerul Educatiei pentru lucrari de investitii, transmite corespondentul ROMPRES.

14 Noiembrie 2007 - Numarul utilajelor de deszapezire va fi suplimentat

Numarul utilajelor de deszapezire va fi suplimentat in judetul Harghita in cursul zilei de marti pentru a inlatura rapid si eficient zapada care se depune pe drumurile nationale, transmite ROMPRES.

14 Noiembrie 2007 - Pompierii, solicitati sa intervina in situatii inedite

Pompierii harghiteni sunt deseori solicitati sa intervina in cazuri care nu sunt de urgenta, cum ar fi deschiderea unor usi blocate sau rezolvarea problemelor provocate de instalatiile sanitare