Compensatii pentru persoanele vatamate de ursi, reglementarea comercializarii ciupercilor si fructelor de padure si eliminarea dublei penalizari la APIA - prioritatile UDMR in actuala sesiune legislativa

Marti, 25 Septembrie 2018, ora 11:25
107 citiri
UDMR a pregatit o serie de propuneri legislative in domeniul agriculturii, dezvoltarii rurale si silviculturii pentru sesiunea de toamna. Acestea vizeaza modificarea legislatiei existente in sensul acordarii de despagubiri persoanelor atacate si vatamate de animale salbatice protejate, in special de ursi, reglementarea comercializarii ciupercilor si fructelor de padure, dar si eliminarea dublei penalizari in cazul asociatiilor de fermieri si a composesoratelor.

Compensatii pentru persoanele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.