Corpul de Control al Ministerului Educatiei Nationale a facut verificari la liceul unde elevii au desenat harta teritoriilor care au apartinut, inainte de Trianon, Austro-Ungariei

Luni, 30 Iulie 2018, ora 11:42
96 citiri
Corpul de Control al Ministerului Educatiei Nationale a sosit in Harghita lunea trecuta si a facut verificari pe tot parcursul saptamanii trecute cu privire la incidentul de la Liceul de Arta "Pallo Imre" din municipiul Odorheiu Secuiesc, unde, in data de 4 iunie, la 98 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, elevii au desenat in curtea scolii harta teritoriilor si frontierelor fostei structuri statale multinationale Austro-Ungaria, inainte de 1918.

Potrivit inspectorului scolar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.