Dupa ce l-a denuntat la DNA pe fostul primar din Gheorgheni, fostul administrator al SC Monturist SRL sustine ca este supus la diferite abuzuri si intimidari din partea unor lideri politici locali

Luni, 29 Mai 2017, ora 11:41
219 citiri
Virag Zsolt, fost administrator al SC Monturist SRL, unul dintre martorii in dosarul in care fostul primar al municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, este cercetat pentru abuz in serviciu si santaj, sustine ca este supus la nenumarate abuzuri si intimidari din partea conducerii administratiei publice din Gheorgheni si a unor lideri locali, dupa ce a dat declaratii impotriva fostului edil atat procurorilor DNA, cat si in fata instantei de judecata.

In anul 2015, primarul de atunci al municipiului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.